Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Demet Özdemir’den beklenmeyen düşüş! Hande Erçel yerini korudu! Listeye sürpriz bir isim girdi!

Alina Boz ve Demet Özdemir’den beklenmeyen düşüş! Hande Erçel yerini korudu! Listeye sürpriz bir isim girdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay –  Ekranda rol aldıkları dizilerle birlikte popülerliği artan kadın oyuncular arasında sosyal medyada farklı bir rekabet sürüyor. Dizilerin izleyenleri, gönderdikleri mesajlar ve iletilerle birlikte pek çok oyuncunun farklı kategorilerdeki sıralarını belirliyor.

Sosyal medyada yapılan paylaşımların ölçülmesiyle günün, haftanın, ayın en dikkat çeken, en çok konuşulan isimleri ortaya çıkıyor. Bu ölçümlemeleri yapan Adba TV’nin son listesi ise dikkatleri çekti.

3-9 Mayıs haftası sosyal medyada en çok konuşulan 10 ismin sıralandığı listenin başında her zaman olduğu gibi Hande Erçel var. Son dönemin en popüler ismi, yerini kolay kolay kimseye bırakmıyor.

Ancak bir süredir en yakın rakibi Demet Özdemir düşüşte! Bunda dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in reytinginin düşmesinin de etkisi var. Bu hafta dizinin finaliyle bakalım Özdemir, önümüzdeki haftalarda listede hangi sıraya gelecek?

Tuba Büyüküstün ise Hande Erçel’i zorluyor ama onun da dizisi final yaptı! Sefirin Kızı dizisinden sonra uzun süre ekrana gelmezse, popülaritesi de azalacaktır büyük ihtimalle!

Yine 3. sıranın sahibi olan Damla Sönmez ise Çukur dizisindeki başarılı oyunculuğu ile listenin üst sıralarında kalmaya devam ediyor. Çukur, Mayıs sonunda final yapacak.

Gelelim Alina Boz’a… Maraşlı ile dizinin yayınlandığı ilk haftalarda daha üst sıralardaydı ama 6. sıraya kadar gerilemiş görünüyor. . .

Listenin 4. sırasında Demet Özdemir yer alırken, Menajerimi Ara’daki başarılı oyunculuğu ile Ahsen Eroğlu ise 5. sırada.

Tablonun en dikkat çekici ismi ise Burcu Biricik. Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile dikkatleri çeken oyuncu, listeye 10. sıradan girdi. Bakalım ilk sıralara ilerleyebilecek mi diğer dizilerin final yapmasıyla?

Alina Boz ve Demet Özdemir'den beklenmeyen düşüş! Hande Erçel yerini korudu! Listeye sürpriz bir isim girdi! 7

Son Yaz’ın başarılı oyuncusu Hafsanur Sancaktutan ise 7. sırada yer alıyor. Deniz Baysal ise listeye 8. sıradan giriş yaptı. TRT 1’in iddialı dizilerinden Teşkilat’ta rol alıyor. Funda Eryiğit de Son Yaz dizisindeki performansıyla yine övgüleri hakeden bir oyunculuk sergilemekte. O da listede 9. sırada…