Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Miray Daner tarzlarıyla yorumsuz bıraktı!

Hazal Kaya ve Miray Daner tarzlarıyla yorumsuz bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen ve başarılı iki ismi Hazal Kaya ve Miray Daner, sosyal medyadan da hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyorlar. Yaptıkları paylaşımlar dikkat çekerken, kariyerlerinde emin adımlarla yürüyen iki başarılı isim olarak da rol aldıkları projelerde ön plana çıkıyorlar.

Her iki oyuncu da küçük yaşlarından beri kamera önünde. Pek çok farklı yapımda rol aldılar. Daha çok televizyon dizilerinde oynayan iki oyuncu da genç yaşlarına karşın artık yapımcıların gözdesi haline geldiler.

İki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarında ise günlük tarzlarını görebilirsiniz. İlk olarak Hazal Kaya’nın paylaşımına bir göz atalım.

Oyuncu, Bizim Hikaye dizisinde oynadıktan sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve bir süre projelerine ara vermişti. Şimdilerde ise Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide oynuyor.

Kaya’nın son paylaşımında saçına taktığı eşarbı bağlama stili dikkat çekmekte. Geçtiğimiz yaz da moda olan bu tarzı oyuncu kendisine hayli yakıştırmış. Ayrıca gözlükleri ile de günlük rahat, salaş ama kendisine de yakışan bir tarz yakalamış…

Hazal Kaya ve Miray Daner tarzlarıyla yorumsuz bıraktı! 8

Miray Daner ise ekranlara son olarak 2018’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisiyle gelmişti. Sonrasında Netflix için çekilen Hakan Muhafız, ardından Blutv’de yayınlanan Saygı dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise yine Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu dizisinde oynuyor.

Hayranlarının ekrandaki bir dizide görmeyi de merakla beklediği oyuncu, adeta izleyenlerin gözü önünde büyüdü. Küçük yaşlarından beri ekranda olan Miray Daner, henüz 9 yaşındayken Bez Bebek dizisinde oynamaya başlamıştı.

Yıllar içerisinde büyüyen, farklılaşan oyuncu, kendi tarzını da bulma yolunda hızla ilerledi. Şimdi daha kendinden emin bir tarzla dikkat çekiyor. Daner’in son yaptığı paylaşımlardan birisini aşağıda görebilirsiniz. Deri ceketi, pantolonu ile hayli iddialı olmuş…

Hazal Kaya ve Miray Daner tarzlarıyla yorumsuz bıraktı! 9