Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Arslan dizisinin Akça Hatun’u Fahriye Evcen’i çok zorlayacak yeni karar!

Alp Arslan dizisinin Akça Hatun’u Fahriye Evcen’i çok zorlayacak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesabında hızlı bir şekilde yükselişini sürdüren Fahriye Evcen, 12 milyon barajını da başarılı şekilde aştı. 13 milyon takipçiye doğru yol alan güzel oyuncu, yeni dizisiyle de yeni dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olacak.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1’in tarihi dizisi ikinci sezonda bambaşka bir atmosfere bürünecek… Dizinin hikayesi bir ilk olarak geriye doğru işleyecek ve farklı bir konsept ile kurgulanacak. Dizinin yeni döneminde artık Sultan Melikşah’ın babası olan Sultan Alp Arslan’ın hikayesine yer verilecek. Barış Arduç’un başrole seçilmesinden sonra kadın başrolün kim olacağı çok merak edilmişti.

Fahriye Evcen kendisine gelen teklifi kabul ederek, 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine bomba bir dönüş yapmak için anlaşma imzaladı. Oyuncu, Akça Hatun karakteri ile yeni dönemde tarihi bir yapımda yer almanın farkını da yaşayacak. Alınan yeni karar gereği Fahriye Evcen’in çekimler öncesinde zorlu bir eğitim çalışması yapacağı ortaya çıktı.

Şimdilerde oğlu Karan ile ilgilenen ve tatil keyfi yapan Fahriye Evcen, çok yakında yeni rolü için eğitim çalışmalarına başlayacak. Dövüş dersleri alacak olan oyuncu, Kazak ekip Nomand tarafından eğitilecek. Kılıç kullanma, at binme, yakın dövüş gibi eğitimler alacak olan Fahriye Evcen’i zorlu bir ön hazırlık dönemi bekliyor.

Alp Arslan dizisinin Akça Hatun'u Fahriye Evcen'i çok zorlayacak yeni karar! 18

Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yapacağı Sultan Alp Arslan dizisinin 3 sezon devam etmesi planlandı. Evcen de 3 sezon boyunca çok zorlu bir maratonda yer alacak.

Ünlü oyuncu son dönemde instagram hesabından yaptığı paylaşımlardaki güzelliği ile de çok konuşuluyor.

Evcen, fit haliyle eski kilolarından eser kalmadığını gösteriyor.

Alp Arslan dizisinin Akça Hatun'u Fahriye Evcen'i çok zorlayacak yeni karar! 19

Oğlu Karan ile birlikte pozlarını da paylaşan Evcen, annelik halleriyle de hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.