Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı başladı, yaşanan ilk ayrılık Begüm Birgören için fırsat oldu!

Uzak Şehrin Masalı başladı, yaşanan ilk ayrılık Begüm Birgören için fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Kefaret dizisi final yaptı ama aynı yapım şirketinin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın çekimleri de aynı dönemde başladı. 25 Film tarafından titiz bir hazırlık sürecinin ardından Kars’ta çekimlerin başladığı duyuruldu. Dizinin başrolünde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgöen ile Timur Acar bulunuyor.

Kars Ani harabelerinde ilk çekimler yapılırken, oyuncular da setten paylaşımlar yapmaya başladı… Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaristi ise Can Sinan. Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen projede Aslıhan Güner’in canlandırdığı Umay karakterinin ablası olarak Begüm Birgören’i izleyeceğiz.

Uzak Şehrin Masalı başladı, yaşanan ilk ayrılık Begüm Birgören için fırsat oldu! 8

Aslında dizide abla karakteri için Gonca Vuslateri ile anlaşma yapılmıştı. Ancak ünlü oyuncu hem yeni sinema filmi teklifi hem de sahneye çıkma durum nedeniyle diziden ayrıldı… Yerine ise Begüm Birgören hikayeye katıldı. Birgören, ekip arkadaşları ile birlikte Kars’ta yer alıyor.

Instagram hesabından nadiren paylaşım yapan isimlerden olan oyuncu, henüz yeni karakterinin imajıyla ortaya çıkmadı. En son bayramda son halini hayranlarının beğenisine sunan Begüm Birgören, yeni rolü ile çok merak ediliyor.

Uzak Şehrin Masalı başladı, yaşanan ilk ayrılık Begüm Birgören için fırsat oldu! 9

En son 2019 yılında yayınlanan Vurgun isimli dizide Asya karakteri ile ekranda olan oyuncu, 2 yıl sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmış olacak. Oyuncu ayrıca Olay Mahali isimli projede Komiser Sevda karakterinde de yer almıştı.