Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Arslan dizisinin kadrosuna hangi flaş iki isim katıldı?

Alp Arslan dizisinin kadrosuna hangi flaş iki isim katıldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 34 bölüm süren ilk sezonun ardından Uyanış Büyük Selçuklu macerası büyük değişim geçiriyor.  Yeni sezonda dizinin ismi Alp Arslan oldu. Hikaye de geriye saracak. İzleyiciler Sultan Melikşah dönemini ilk sezonda izledi. Ancak şimdi Alp Arslan’ın dönemi başlayacak ve 3 sezon sürecek.

Alp Arslan dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarının en dikkat çeken yapımı olarak öne çıkıyor. Dizide Barış Arduç ile Fahriye Evcen baş rolü üstleniyor. Arduç, Sultan Alp Arslan karakteri ile belki de kariyerinin en önemli sınavlarından birisini vermeye hazırlanıyor.

Alp Arslan dizisinin kadrosuna hangi flaş iki isim katıldı? 8

Fahriye Evcen’de zorlu bir eğitim süreci ile Akça Hatun karakterine hazırlanacak. 4 yılın ardından yeniden setlere dönüş yapan Evcen ile Barış Arduç uyumu ve enerjisi de sezon öncesi en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Alp Arslan dizisinin kadrosuna hangi flaş iki isim katıldı? 9

Gazeteci Birsen Altumtaş’ın haberine göre, yakında sete çıkacak olan Alp Arslan’ın ekibine son olarak 2 iddialı isim daha katıldı. Merakla beklenen dizide Barış Arduç’un hayat vereceği Alp Arslan’ın babasına Erdinç Gülener hayat verecek. Pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizide rol alan oyuncu Erdinç Gülener en son’ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’  adlı dizide ‘Volkan’ karakterine hayat verdi. Gülener aynı zamanda dublaj sanatçısı. Dizide ayrıca Abdullah Oğuz’un Kanal D için çektiği ‘Çember’ adlı polisiye mini dizide başrol oynayan Barış Bağcı da kamera karşısına geçecek. Dizinin oyuncuları şu günlerde Kazak bir ekipten hızlandırılmış eğitim alıyor.