Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem dizisinin unutulmaz kötü karakteri Savcı Oktay Şahin bakın hangi diziyle geri dönüyor!

Meryem dizisinin unutulmaz kötü karakteri Savcı Oktay Şahin bakın hangi diziyle geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Meryem dizisi, iftiraya uğrayıp hapishaneye atılan Meryem isimli iyi yürekli bir genç kızın hikayesini anlatıyordu. 2017-18 yıllarında yayınlanan dizide başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç paylaşıyordu.

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği dizi 30 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmıştı. Dizide bir de unutulmaz bir karakter vardı. Usta oyuncu Cemal Toktaş’ın canlandırdığı Savcı Oktay Şahin.

Meryem’in sevgilisi olan Oktay Şahin, savcı olmadan önce bir kazayakarışmış ve direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul etmişti. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri olan Oktay Şahin, dizi dünyasının unutulmaz karakterleri arasında yer almıştı. Bunda, karakteri canlandıran Cemal Toktaş’ın oyunculuktaki yeteneğinin payı çok büyüktü.

Meryem dizisinin unutulmaz kötü karakteri Savcı Oktay Şahin bakın hangi diziyle geri dönüyor! 7

Cemal Toktaş, Meryem dizisindeki unutulmaz karakterinden sonra Bizim Hikaye, Vurgun ve Uyanış: Büyük Selçuklu dizilerinde rol aldı. Yetenekli oyuncu şimdi de Show TV’nin yeni yapımı Yalancı’yla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İngiliz yapımı hukuk dizisi The Liar’ın Türkiye uyarlaması olan Yalancı’da Toktaş’la birlikte Burçin Terzioğlu, Salih Bademci ve Hazal Türesan başrolleri paylaşıyor.

Dizinin ekibi okuma provası için ilk kez bir araya geldi ve çekimler için ilk adımı attı. Cemal Toktaş’ın canlandıracağı karakter de şimdi izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Dizinin eylül ayında izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor.