Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi sosyal medyanın ve dergilerin gözdesi oldu!

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi sosyal medyanın ve dergilerin gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı günleri yayınlanan Ada Masalı dizisi büyük ilgi gördü. Dizinin başrolünde yer alan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin uyumlu halleri de hayranları çok mutlu etti. Dizide Haziran ve Poyraz karakterleri o kadar etkileyiciydi ki, dün akşam yayınlanan 4.bölüm sırasında Poyraz etiketi ile binlere mesaj paylaşıldı.

Twitter ortamında Poyraz karakteri üzerinden Alp Navruz’a övgülerde bulunuldu. TT olan Poyraz etiketiyle 75 binden fazla ileti paylaşıldı. Ayça Ayşin Turan ile ne kadar iyi bir dizi çifti olduklarına yönelik bir çok iltifatta bulunuldu. Sosyal medya başarısı iki ünlü ismin hayranlarının büyük çabalarıyla gerçekleşiyor ve herkesin böyle büyük bir gücü olmuyor.Alp Navruz takipçilerini etkilemeyi başaran isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi sosyal medyanın ve dergilerin gözdesi oldu! 8

Ada Masalı dizisinin ilk 3 bölümü çok iyi reyting aldı ama 4. bölümde biraz oranlarda düşüş vardı. Ancak sosyal medya ortamında diziye yönelik çok güçlü bir etkileşim yaşandı.

Alp Navruz, Zümrüdüanka’dan sonra bambaşka bir karakter ile ekrana döndü. Oyuncu diziye hazırlanmak için zaman bulduğunu ve yaz ayında başladıklarını ama bir yaz dizisi olmadıklarını söylemişti.Ada Masalı’nın kış sezonunda da devam edeceğine inandığını anlatan Alp Navruz, bugüne kadar dizi seçimlerinde çok başarılı olmasıyla bilinen bir oyuncu. İkili ayrıca Hello dergisinin de kapağında yer aldı.

“Biz de masallara ve sevginin gücüne inanıyoruz” şeklindeki sözler Hello dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı. Alp Navruz kapağı instagram hesabından paylaştı ve hayranlarında da çok olumlu yorumlar aldı.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi sosyal medyanın ve dergilerin gözdesi oldu! 9

Hello dergisinin instagram hesabında ise kapak şu ifadelerle sunuldu: “Yakaladıkları uyum ve enerji #AdaMasalı’nın her yeni bölümünde biraz daha ortaya çıkan ve izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran #AycaAysinTuran ve #AlpNavruz ile yeni sayımızda masal gibi bir kapak çekimi gerçekleştirdik.”