Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi başlamadan yeni bir karar alındı!

Alparslan dizisi başlamadan yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında birçok izleyici Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekliyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan hikaye tamamen değişti. Artık yeni bir dönem var ve Sultan Melikşah’ın babası Alparslan’ın hikayesini izleyeceksiniz.

Yeni projede yeni başroller ve yeni birçok isim bulunuyor. Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke dışında geçen sezonki projeden kimse kalmadı. Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için yeni bir plato oluşturuldu.

Hikaye geçen sezona göre geriye doğru ilerleyecek. Büyük Selçuklu devletinin en önemli hükümdarlarından Sultan Alparsaln’ın döneminin anlatılacağı için dizi hayranları da büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

8 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümü TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizinin başlamasına az kaldı ve yeni alınan bir karar da dikkat çekti. Dizide yeni bir karakter daha var.

Senaryoda önemli bir yeri olan Alpagut isimli yeni karakter için oyuncu bulundu. Merakla beklenen bu karakteri canlandıracak olan ismin Fırat Topkorur olduğu ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok etkili isimler var. Bunlar arasında; Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Gizem Karaca, Sarp Levendoğlu ve Yurdaer Okur çok dikkat çekiyor.