Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye deneyiminden sonra Gizem Karaca ilk kez kendi sesinde şarkı söyledi!

O Ses Türkiye deneyiminden sonra Gizem Karaca ilk kez kendi sesinde şarkı söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca bir dönem katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında şarkı söyleyerek dikkat çekmişti. Ancak oyuncunun ilk kez bir projesinde şarkı söylediği de ortaya çıktı.

2020 yılının yaz aylarında çekilen ve hikayesini Ufuk Bayraktar’ın yazdığı Dayı isimli sinema filminde Gizem Karaca’yı Hatice karakterinde izleyeceksiniz. 1970’li yıllarda geçen hikayede Hatice şarkıcı olmak için gazino ortamına giren, o dönemin kirli ilişkilerinden uzakta kalarak sadece plak yapmaya odaklanan bir karakter olarak filmde yer alıyor.

Adana’da çekimleri yapılan ve 10 Aralık 2021 tarihinde de vizyona giren Dayı filminde Gizem Karaca kendi sesinde şarkı söyledi. Asılnda oyuncu dublaj yapma imkanı bulunduğunu ama bunu istemediğini söyledi.

Gizem Karaca, Dayı filminin galasında ilk kez bir projede şarkı söylemesiyle ilgili heyecanını paylaştı. Oyuncu, “O Ses Türkiye deneyimim olmuştu, o da inanılmaz heyecanlıydı. Dublaj olarak şansım vardı. Kendi sesime yakın birisi de seslendirebilirdi. Fakat ben oyuncunun sesi iyi veya kötü olsun, o duyguyu sadece onun verebileceğine inanıyorum. Mükemmel bir sesim yok, bunun farkındayım. Benim canlandırdığım karakter için daha iyi duygusunu verebilecek bir dublaj sesi de tanımıyorum. O yüzden kendim yapmak istedim” açıklamasında bulundu.

Sesiyle ilgili her türlü eleştiriye açık olduğunu ve iyi şarkı söylemek gibi bir iddiasının olmadığını belirten Gizem Karaca, çekimlerden 3-4 ay kadar önce şan eğitimleri aldığını da ifade etti.