Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisindeki ayrılık üzücü oldu!

Alparslan dizisindeki ayrılık üzücü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin başrolünde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başarısında sonra devam projesi olan Alparslan’ın da ekranda iz bırakması bekleniyor.

Başrol ikilisinin uyumu ve enerjileri de yeni sezonda en çok merak edilen konulardan birisi oldu… Fahriye Evcen 4 yılın ardından yeniden setlere dönüş yapıyor. Barış Arduç ise Kiralık Aşk’tan sonra kariyerinde büyük sıçrama yapabileceği bir projenin başrolünde yer alıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin hikayesi heyecanla beklenirken, özellikle de yönetmen konusunda M.Çağatay Tosun’un seçilmesi çok ilgi çekici olmuştu. Çağatay Tosun, geçen sezon Ramo dizisindeki müthiş performansıyla adeta yapımı ayağa kaldıran isim oldu.

2005 yılından bu yana yönetmenlik yapmakta olan Çağatay Tosun’un özellikle aksiyon dizilerinde çok başarılı olduğu biliniyor. Çağatay Tosun; Köprü, Suskunlar, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Ramo dizileri ile kendini kanıtlayan bir yönetmen.

Alparslan dizisindeki ayrılık üzücü oldu! 7

Ancak dizide kimsenin beklemediği ayrılık yaşandı. Çağatay Tosun, ilk bölümü çektikten sonra ayrıldı. Bu ayrılık kararının diziye nasıl etki yapacağı merak ediliyor. Zira çok hareketli ve aksiyon sahneleri bol olan bir yapım için Çağatay Tosun en iyi tercihlerin başında geliyordu.

Mehmet Özgür, Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca ve Korel Cezayirli gibi etkili isimlerden oluşan kadrosu ile Alparslan en güçlü dizilerden birisi olacak…

Uyanış Büyük Selçuklu’nun yönetmeni olan Sedat İnci, Alparslan dizisi için de yapılan teklifi kabul etti. 2 gün dizi setinde çekimler yönetmen değişikliği nedeniyle durdu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağatay Tosun imzası olmayacak ama Sedat İnci de geçen sezon olduğu gibi projeyi ayağa kaldıracaktır.