Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi muhteşem başlangıcıyla sosyal medyayı salladı!

Son Yaz dizisi muhteşem başlangıcıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada bir süredir yaşanan Son Yaz dizisinin geri dönüş sevinci, Cumartesi akşamı adeta patlama yaptı. Yeni sezonda gün değiştiren ve artık Cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak olan Son Yaz, 22. bölümü ile ekrana döndü.

Hikayesi ile zaten izleyicileri kazanan dizi, oyuncuların yüksek performansları ile de hayranlık uyandırmaya devam ediyor… Alperen Duymaz ve Ali Atay sahnelerini bekleyenler yeni bölümde yine mest oldu… Hafsanur Sancaktutan değişen imajı ve daha olgun görüntüsü ile ikinci sezonda bambaşka birisine dönüşmüştü.

Son Yaz dizisinde ilk sezon Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit çok başarılı işlere imza atmıştı. Ancak Canan karakterinin ölümünün ardından ikinci sezonda bu sefer başrole Sare geçti… Birce Akalay’ın canlandırdığı karakter hikayeye çok hızlı ve güçlü bir giriş yaptı.

Son Yaz dizisi muhteşem başlangıcıyla sosyal medyayı salladı! 7

Birce Akalay’ı da dizi hayranları Son Yaz’a çok yakıştırdı. Dizinin ikinci sezon başlangıcı da sosyal medyada çok ses getirdi. “Şahane bir başlangıç oldu” diye yorum bırakan Son Yaz hayranları, 3 aylık aradan sonra dizilerine kavuştu.

Son Yaz’ın yeni sezonda yeni isimlerle güçlenmesi de güçlü geri dönüşün nedenlerinden birisi… Sosyal medyada 160 bine yakın paylaşım yapılınca Son Yaz bir anda en çok konuşulan konu oldu.

Birce Akalay’ın yanı sıra; Onur Bay, Yaprak Medine, Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimler Son Yaz dizisinin ikinci sezonuna yerlerini aldı.