Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisindeki ünlülerin arasına yenileri katıldı!

Alparslan dizisindeki ünlülerin arasına yenileri katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon büyük beğeni toplayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hikayesi geriye doğru gidecek ve Alparslan Büyük Selçuklu adıyla da yakında ekrana gelecek.

Sultan Meliktaş’ın döneminin ardından bu sefer de Sultan Alparslan dönemine doğru geçmişe dönecek olan hikayeyi izleyiciler heyecanla bekliyor. Selçuklu devletinin en ihtişamlı zamanlarını ekranda izlemek için sabırsızlıkla bekleyen dizi hayranları yapılan transferlerden de çok memnun.

TRT1’in yakında yayınlaması beklenen dizi için sette yoğun bir çekim faaliyeti devam ediyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna çok önemli oyuncular katıldı.

En son Sinan Tuzcu’nun Dukas rolü için anlaşma yaptığı dizinin kadrosunda Gizem Karaca, Korel Cezayirli, Barış Bağcı, Erdin Gülener, Esila Umut, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke gibi önemli isimler yer alıyor.

Akli Film tarafından hazırlanan dizinin yönetmeni ise Çağatay Tosun’dan rejiyi devralan Sedat İnci oldu. Pazartesi akşamlarına damga vurması beklenen dizinin yayın tarihi henüz duyurulmadı.