Ana sayfa Dizi Haberleri Melike İpek Yalova dizilere sürpriz bir geri dönüş yaptı!

Melike İpek Yalova dizilere sürpriz bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1984 Ankara doğumlu olan Melike İpek Yalova, ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses İsabella karakteri ile setlerde yer aldı. Ardından Karadayı dizisinde canlandırdığı Ayten karakteri ile büyük bir çıkışa imza atan oyuncu, sonraki dönemde birbirinden farklı rollerle hayranlarının karşısında oldu. Hayat Şarkısı dizisindeki Suzi karakteri akıllarda kalan oyuncu, en önemli çıkışını ise Bir Zamanlar Çukurova’daki Müjgan karakteri ile yaptı.

Başarılı oyuncu 3 yıldır birlikte olduğu dizinin ekibine geçtiğimiz sezon sonu itibariyle veda etti. Müjgan karakterinin ölümü ile birlikte hikayeden ayrılan Melike İpek Yalova, zorlu geçen Adana çekimlerinden sonra bir süre dinlendi…

Yeni projeler için enerji toplayan oyuncu yeni dizi anlaşmasını da yaptı. Fox TV ekranında yayınlanacak olan Mahkum dizisi için kamera karşısına geçen oyuncu, sürpriz bir rolle geliyor.

Dizide Büge karakterini canlandıracak olan oyuncu, varlıklı bir ailenin kızı olarak izleyicilerle buluşacak.

MF Yapım imzalı olan Mahkum, Innocent Defandant isimli diziden uyarlama olarak hazırlandı. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Altan Gördüm ve Hayal Köseoğlu da kadroda yer alan diğer önemli isimler olarak dikkatleri çekiyor.

Mahkum dizisi ilerleyen aylarda daha çok gündeme gelecek olan Fox TV’nin sürpriz bir çıkış yapması beklenen projesi oldu. Dizinin yayın takvimi, Fox TV’nin elinde hazır başka projeler olduğu için henüz belli değil.