Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinin ilk fragmanı TRT1’in yeni stratejisini herkese ilan etti!

Alparslan dizisinin ilk fragmanı TRT1’in yeni stratejisini herkese ilan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekim kalitesi yine kendisini hemen hissettirdi.

Akli Film tarafından geçen sezon hazırlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğinde olan Alparslan dizisinde hikaye geriye doğru işleyecek. Geçen sezon Sultan Melikşah dönemini seyreden izleyiciler, bu sezon ise onun babası Alparslan’ın hikayesi için ekran başına geçecek.

Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. 4 yıl sonra izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan oyuncu, sezonun en iddialı projelerinden birisi ile ekrana gelecek.

Alparslan dizisinin ilk fragmanı TRT1'in yeni startejisini herkese ilan etti! 8

Barış Arduç da Kiralık Aşk dizisindeki büyük çıkışından sonra şimdiye kadar kendisine gelen en önemli fırsatı değerlendiriyor. Oyuncu kariyerinin belki de en kritik rollerinde birisine çıkacak.

Alprarslan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Verilen mesaj milliyetçi duyguların bir hayli öne çıkartılacağı günlerin gelmekte olduğunu anlatıyor.

Dizinin fragmanında yer alan şu ifade çok dikkat çekici ve TRT1’in yeni sezonda milliyetçilik üzerine projelerle halkın duygularına sesleneceğini gösteriyor:

“Kurdun izi, at sırtında cihana hükmeden atalarının izidir. Bu hak aşağı Türklerin efsanesidir.”