Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi çok tehlikeli ve sıkıntı çıkartabilecek bir konuyu gündeme taşıyor!

Üç Kuruş dizisi çok tehlikeli ve sıkıntı çıkartabilecek bir konuyu gündeme taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan Üç Kuruş dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Yayınlanan ilk fragmanda diziyle ilgili çok fazla bir detay yok gibiydi… Ancak bir söz vardı ki, çok farklı ve sürpriz bir projenin gelmekte olduğunun mesajını verdi.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Ahmet Rıfat Şungar, Nursel Köse, Civan Canova, Nesrin Cavadzade, Damla Makar, Burak Altay ve Aslıhan Malbora’nın yer alacağı belirtilen Show TV dizisinin hikayesinde önemli bir detay herkesin dikkatini çekecek. Fragmanda da verilen mesajda aynen şöyle diyor: “Ben Hiç Yapmadım Diyebilir Misin? İçindeki Irkçıyla Yüzleşmeye Hazır Mısın?”

Irkçılık konusunu öne çıkartan bir dizi Türkiye’de pek de görülen bir konu değil… İçindeki ırkçıyla yüzleşme durumunun da hikayede yer alacak olması projenin hem farkını hem de kritik noktasını oluşturuyor. Çünkü ırkçılık konusu ile ilgili verilecek mesajlar yanlış bir yöne gidebilecek kadar tehlikeli bir nokta…

Ay Yapım imzalı olan ve Çukur dizisinden sonra kardeş dizi olarak ortaya çıkan Üç Kuruş hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile izleyicileri fazlasıyla şaşırtacağa benziyor.

Hazırlıkları yoğun tempoda devam eden dizinin Ekim sonunda izleyicilerle buluşması beklentisi var. Ancak planlama net değil ve birçok diziden daha sonra Üç Kuruş’un ekranda izleyici ile buluştuğuna şahit olacaksınız.

Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden olan Üç Kuruş’un hikayesi yayınlanan fragman ile daha da çok dikkat çekmiş oldu. Senaryosu Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini yine ‘İçerde’ ve ‘Çukur’ projelerinden tanıdığımız Sinan Öztürk üstleniyor.

Mahalle kültürünün de içinde yer aldığı, polis ve mafya ilişkisi ve bir de seri katil karakterinin yer aldığı dizi yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olacak.