Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Ali Atay’ı Son Yaz dizisinde buluşturanlara kocaman bravo!

Alperen Duymaz ve Ali Atay’ı Son Yaz dizisinde buluşturanlara kocaman bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncular Alperen Duymaz ve Ali Atay, Son Yaz dizisinde harikalar yaratıyor… Akgün ve Savcı Selim karakterlerine hayat veren ikilinin her sahnesi izleyicileri çok etkiliyor. Bunun nedeni ise ikilinin de rollerini adeta bir takım elbise gibi üzerlerine giymesi ve hiç sırıtmamaları.

Birçok kişi Alperen Duymaz’ın Akgün olduğunu ikna olabilir, zira oyuncu o kadar başarılı bir çizgide ilerliyor. Ali Atay’ın da zaten deneyimine ve sergilediği performansa söyleyecek söz yok… Son Yaz dizisinin 8. bölümünde de ikilinin final sahnesindeki mimiklerinden, sözlerine ve seslerinin tonuna kadar her şey mükemmeldi.

Alperen Duymaz hain olmanın verdiği pişmanlığı Akgün ile o kadar güzel yansıttı ki, kendisine ‘oğlum’ diye hitap eden savcının karşısındaki mimikleri, gözyaşları gerçeğe çok yakındı…

Alperen Duymaz ve Ali Atay'ı Son Yaz dizisinde buluşturanlara kocaman bravo! 4

Ali Atay da Akgün’ün hain çıkmasından duyduğu pişmanlığı, üzüntüyü, hayal kırıklığını Selim’in her sözüne, bakışına, mimiklerine yansıttı. Son Yaz hayranları sosyal medyada bu sahneden çok etkilendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Savcının yıkılışı, Akgün’ün pişmanlıktan ölüşü… Ali Atay ve Alperen Duymaz’ı bir araya getiren cast ekibine saygılar.”

Savcı Selim’in gözündeki hayal kırıklığını hissettiğini söyleyen, Akgün’ün pişmanlık duygusunu yaşadığını ifade eden birçok dizi hayranı var. Son Yaz ekibine teşekkür eden hayranlar, dizinin çok daha iyi noktalara gelmesini de istiyor.

Alperen Duymaz ve Ali Atay'ı Son Yaz dizisinde buluşturanlara kocaman bravo! 5

Reytingleri de iyi giden Son Yaz, şimde 9. yeni bölümüyle herkesi meraklandırdı. Akgün ne yapacak, Selim ile bundan sonraki karşılaşmalarında neler yaşanacak? Geçmişin muhasebesi, Yağmur’un bu olaylara tepkisi derken, Son Yaz’da anlatılacak daha çok hikaye var.

Son Yaz dizi hayranları, her sahnenin çok kıymetli ve etkileyici olduğunu, hikayeyi çok sevdiklerini, başrol oyuncularının performanslarına da bayıldıklarını belirten yorumlarla sosyal medya ortamında iltifat üstüne iltifat yapıyor.