Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanıyalım!

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanıyalım!

tarafından ker_def

Yapımına NGM’nin imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı “Kardeşlerim” Cumartesi rekabetine katılıyor ve dram işi olarak dikkat çekiyor.

Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini anlatan Kardeşlerim dizisinde kimin hangi karaktere hayat verdiği de merak ediliyor. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi sevilen isimleri kadrosunda buluşturan dizinin karakterlerini tanıyalım…

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 1

Celil Nalçakan
Akif Atakul

42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 2

Halit Özgür Sarı
Kadir Eren

19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. Anne ve babasından ona tek emanet kalan kardeşlerini en iyi şekilde yetiştirmeye çabalayıp geleceğe hazırlarken; onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisi.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 3

Ahu Yağtu
Suzan Manyaslı

34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 4

Cüneyt Mete
Orhan Eren

37 yaşında. Merhametli ve iyi kalpli bir aile babası. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adam.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 5

Fadik Sevin Atasoy
Şengül Eren

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 6

Su Burcu Yazgı Coşkun
Asiye Eren

17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel’e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 7

Yiğit Koçak
Ömer Eren

17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir’in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 8

Aylin Akpınar
Emel Eren

6 yaşında. Sevgi dolu, sevimli, neşeli bir çocuk. Anne ve babasının özlemini hep kalbinde hisseden, abilerinin ve ablasının sözünden çıkmayan, oyun oynamayı seven uslu bir kız.

Kardeşlerim dizisinde kim kimdir, karakterleri tanışalım! 9