Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak?

Alperen Duymaz’ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz’la adını iyice parlatan genç ve yetenekli oyuncu Alperen Duymaz, dizinin final kararının ardından yeni projesini belirledi. Dijital bir kanal için çekilecek dizide başrolü oynayacak olan Duymaz’ın partnerinin kim olacağı büyük merak sorusu. Aslında herkesin aklında bir isim var.

28 yaşındaki tiyatro kökenli oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım attı. Bodrum Masalı dizisiyle kariyerini bir adım öteye taşıdı. Alperen Duymaz en büyük çıkışını ise Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisiyle yaptı. Duymaz, dizide canlandırdığı Akgün karakteriyle oyunculuğunu ortaya koydu.

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 8

Geçen sezon büyük bir başarı yakalayan Son Yaz dizisi bu sene beklenen reytingleri elde edemedi. Yayıncı kanal Fox TV diziye çok fazla şans vermeden final kararı verdi. Son Yaz, 26. bölümüyle final yapacak.

Final kararının belli olmasıyla Duymaz hemen yeni projesinin imzasını attı. Buna göre Duymaz, Bein Connect için hazırlıkları devam eden Erkek Severse isimli dijital dizinin başrolünde yer alacak. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı Erkek Severse isimli dizinin yönetmeni ise Ömür Atay oldu. Yapımcı ise Gold Film.

Alperen Duymaz’ın yeni anlaşmasını Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından duyuruldu. Turgut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Alperen Duymaz Gold Film’e hoşgeldin” diye yazdı.

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 9

Şimdi herkes bu dizide Alperen Duymaz’ın partnerinin kim olacağını merak ediyor. Kadın oyuncu için görüşmeler sürüyor. Ancak oyuncunun hayranlarının aklında tek bir isim var: Son Yaz’daki partneri Hafsanur Sancaktutan.

Hayranları, Faruk Turgut’un paylaşımının altına yazdıkları yorumlarda Son Yaz’da çok güzel bir ikili olan ve izleyicileri kendilerine hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz’ı yeniden birlikte görmek istediklerini yazdı. İki oyuncu bir araya gelirse dizinin yüksek reyting alacağının garanti olduğunu söyleyen izleyicilerin bu konudaki yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 10

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 11

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 12

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 13

Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu? Peki partneri kim olacak? 14