Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli ekranlara geri mi dönüyor? Hayranlarını heyecanlandıran gelişme!

Meryem Uzerli ekranlara geri mi dönüyor? Hayranlarını heyecanlandıran gelişme!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin sonraki projeleri pek uzun ömürlü olmadı.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncuyu hayranları özledi. En son, ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde görüntülenen Meryem Uzerli’nin açıklamaları sevenlerini heyecanlandırdı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen gecede ödüle layık görülen ünlü oyuncu, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile görüşme yaptıklarını açıkladı. Uzerli; Acun (Ilıcalı) ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi yakın arkadaşım. Birlikte bir projede yer alabiliriz” dedi.

Meryem Uzerli ekranlara geri mi dönüyor? Hayranlarını heyecanlandıran gelişme! 9

Meryem Uzerli’nin bu açıklaması, ‘Oyuncu acaba ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ de jüri mi olacak?’ sorularını gündeme getirdi.  Acun Ilıcalı’nın, Muhteşem Yüzyıl dizisinden ayrıldığından beri ünlü oyuncuyla çalışmak istediği biliniyor.

Meryem Uzerli ekranlara geri mi dönüyor? Hayranlarını heyecanlandıran gelişme! 10

Meryem Uzerli , Yeşilçamın unutulmaz yıldızları ile Türk sinemasının genç oyuncularının bir araya gelerek ödüllerini aldığı törende şıklığıyla da dikkat çekti. Geceye şıklığı ve güzelliği ile damga vuran iki çocuk annesi oyuncu fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Meryem Uzerli ekranlara geri mi dönüyor? Hayranlarını heyecanlandıran gelişme! 11

Instagram’da 6.9 milyon takipçisi bulunan Meryem Uzerli’nin derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı.