Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nebahat Çehre setlere mi dönüyor?

Nebahat Çehre setlere mi dönüyor?

tarafından sule sule

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının deneyimli isimlerinden Nebahat Çehre çok uzun zamandır ekranlarda görünmüyor. En son Yuvamdaki Düşman dizisiyle ekrana gelen Çehre, setlere ne zaman döneceğini söyledi.

Güzel yıldız Nebahat Çehre, ekranın en deneyimli kadın oyuncularından biri. 77 yaşındaki oyuncu televizyon dünyasına 1961 yılında atmıştı. Yıllarca Yeşilçam filmlerinde rol alan ve onlarca filme imza atan yıldız, 2004 yılında yayınlanan Haziran Gecesi’yle dizi dünyasına adım atmıştı.

Nebahat Çehre’nin dizi dünyasına girişi o dönem büyük olay yaratmıştı. Çehre, Haziran Gecesi’nden sonra 2018 yılında yayınlanan ve dizi dünyasının en iyilerinden biri olarak yerini alan Aşk-ı Memnu’da rol aldı. Çehre, burada canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteriyle herkesin hafızasına kazındı.

Nebahat Çehre setlere mi dönüyor? 7

Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu’nun ardından Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl gibi çok başarılı dizilerde rol aldı. En son 2018 yılında yayınlanan Yuvamdaki Düşman ile ekrana gelen Çehre, Menajerimi Ara dizisinin bir bölümüne de konuk olmuştu.

Yıldız oyuncu 2018 yılından bu yana bir projenin içinde yer almıyor. Sebebi ise pandemi. Hastalıktan korunmak adına setlerden uzak kalan oyuncu gazetecilerin “ne zaman döneceksiniz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Pandemi ne zaman biter, ben o zaman setlere dönerim.”