Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’lı Erkek Severse’de koronavirüs şoku!

Alperen Duymaz’lı Erkek Severse’de koronavirüs şoku!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüsün en son varyantı dünyada hızla yayılırken dizi setlerini de bir bir vuruyor. Bugünlerde arka arkaya dizi setlerinden koronavirüs haberi geliyor. Virüsün vurduğu bir dizi de Erkek Severse oldu.

BeinConnect için çekilen ve başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Yağız Can Konyalı, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Aslı Sümen ve Çağrı Çıtanak gibi isimler bulunuyor.

Romantik komedi türündeki dizinin çekimlerine birkaç hafta önce başlanmıştı. Ancak çekimler hızla sürerken Alperen Duymaz’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Başrol oyuncusunun karantinaya alınması sonucu dizi setine bir hafta ara verildi.

Alperen Duymaz’lı Erkek Severse’de koronavirüs şoku! 7

Gold Film tarafından çekilen Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, Kenan isimli yakışıklı bir online alışveriş sitesi sahibi girişimciyi canlandırıyor. Dizinin çekimleri bir süre önce Bolu’nun Abant ilçesinde gerçekleştiriliyordu.

Erkek Severse dizisinin senaryosu daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin tarafından kaleme alınıyor. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği ve 2022’nin ilk aylarında BeinConnect’te ekrana gelmeye hazırlanan dizinin 13 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan ve hayran kitlesini katlayan Alperen Duymaz, erkek severse dizisinde olgun bir erkek olarak karşımıza çıkacak. Dizi, özellikle Alperen Duymaz’ın hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.