Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma ve Sol Yanım’dan sonra Emre Bey kendisine çok etkili bir dizi buldu!

Elimi Bırakma ve Sol Yanım’dan sonra Emre Bey kendisine çok etkili bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Emre Bey, kariyerinde yükselişine devam ediyor. 2015 yılında Aşk Zamanı isimli dizi ile birlikte setlere adım atan oyuncu, üst üste projelerde yer alarak tecrübe kazandı…

Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri ile akıllara yazılan ve popüler olan oyuncu, son dönemde de birçok yapımda yer almayı başardı. Özellikle çok sevilen Elimi Bırakma dizisiyle ününü pekiştiren oyuncu, 2021 yılında ise Sol Yanım isimli dizinin yanı sıra bir de dijital dizi olan Yetiş Zeynep’de rol aldı.

Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılan Emre Bey, yeni sezon tercihini Fox TV’den yana yaptı. Son Nefesime Kadar isimli dizi ile anlaştığı ortaya çıkan oyuncu, etkileyici bir oyuncu kadrosunun içine katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Emre Bey, Pastel Film ile yeni rol için anlaştı. Fox TV’de 2022 yılında yayınlanması beklenen dizinin çekimlerine yakında başlanacak.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı gibi oyuncular ile de anlaşmaların yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Dizinin çekimlerine Aralık ayının üçüncü haftasında başlanması bekleniyor.