Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna hayranları yeni dizide farklı birisini bulacak!

Onur Tuna hayranları yeni dizide farklı birisini bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Innocent Defendant’ın dizi olarak uyarlanacağı ortaya çıkınca, Onur Tuna ismi de hemen netleşmişti. Uzun süredir oyuncunun hayranları savcı rolünü canlandıracak olan Onur Tuna’yı bekliyor.

Mucize Doktor isimli dizide iki sezon cerrah Ferman karakterinde izlediğimiz oyuncu, genel olarak romantik komedi yapımlarını sevenlerin bu tür dizilere çok yakıştırdığı bir isim oldu…

2011 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu birbirinden farklı konularda ve rollerde yer alarak aslında her türlü rolü canlandırabileceğini de ispatlamış birisi…

Mahkum dizisinde ise oyuncuyu romantik komedi dizilerindekinin karşıtı bir rolde izleyeceksiniz. Dramın en sert hallerinin yaşanacağı Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut karakterini canlandıracak olan Onur Tuna, çok ilgi çekici bir hikayeyi hayranlarının karşısına getirecek.

Onur Tuna hayranları yeni dizide farklı birisini bulacak! 7

Eşini ve kızını öldürmekle suçlanan savcı, bir süre hafızasını kaybeder ve sonrasında da hem adalet hem de masumiyet sınavı verir.

Onur Tuna’nın omuzuna yüklenen bu büyük sınavdan nasıl çıkacağını hayranları merakla bekliyor. Romantik komedi gibi daha basite indirgenebilecek performansların çok üzerine çıkması beklenen Onur Tuna’nın, duyguları yansıtmanın çok önemli olduğu bir dram yapımda büyük sorumluluk aldığını söylemek lazım.

14 Aralık’ta ilk bölümü yayınlanacak olan Mahkum dizisi, 16 Aralık perşembe günü de ikinci bölümü ile ekranda olacak ve sonraki haftalarda yine perşembe rekabetine katılacak.

Fox TV’nin gelecek hafta dizinin iki bölümünü yayınlama kararı ise alışılmışın dışında ve riskli olarak görülüyor.