Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinde hata üstüne hata! En ilgi çekici karakter, ilk bölümde gitti!

Annemizi Saklarken dizisinde hata üstüne hata! En ilgi çekici karakter, ilk bölümde gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, izleyiciyi ters köşeye yatıran konusu ile takip edenler tarafından şaşırtıcı bir hikaye ile ortaya çıktı. Hande Doğandemir’in annelik kavramını sorgulatan karakteri, hiç tahmin edilmez tavırlarıyla dizinin izleyenlerine bir sürpriz oldu.

Aslında çıkış noktası ile dikkatleri çekecek ve iddialı bir proje ortaya konmaya çalışılmıştı. Fakat hikayede öne çıkan ve izleyicinin de fazla ilgi göstermemesine neden olan bazı eksiklikler, diziyi daha ilk günden düşük reytinglerle ekrana getirdi!

Hikayesi farklı, oyuncu kadrosu ise beğenilmesine karşın, dizinin neden tutmadığı üzerine sosyal medyada da pek çok yorum yapılıyor. Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı diziye eleştiriler gelmekte.

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’nun Annemizi Saklarken dizisi ile ilgili yaptığı yorumlar ve eleştiriler, pek çok izleyicinin de bakış açısı aslında!

Toplumda kabul gören ‘Anne’ imajının çok ötesinde bir karakter olan Handan’ı dizide Hande Doğandemir oynuyor. Çocuklarından önce kendisini düşünen bencil yapısı ile itici bir karakter zaten! Bunun yanında, diziye lokomotif olacak bir başka karakterin ise daha ilk bölümde harcanması, Anibal Güleroğlu’nun da dikkat çektiği iki nokta olmuş!

Güleroğlu, izleyenlerin dikkatini çekmek için yanlış bir hamle yapıldığı görüşünde ve şunları söylüyor:
“İlk bölümden izleyiciyi çekme kaygısı ağır basmış olmalı ki, anlatılmak istenen hikâyenin vurgulayıcı detayları olan Dündar-Zerrin ikilisinin derinliği arka plana atılıp sadece Handan karakteri ön plana çıkartılmış. Açıkçası bu süreçte Handan’ın çocuksu anne tavırlarından puan toplamak adına…”

Annemizi Saklarken dizisinde hata üstüne hata! En ilgi çekici karakter, ilk bölümde gitti! 8

Handan karakterinin fazla öne çıkartılması diziyle ilgili baştan bir problem. Aynı zamanda yine ilk bölümden yaşanan bir olay da bir başka eleştiri konusu! Dündar ile Zerrin karakterlerinin geri planda kalmasını eleştiren Anibal Güleroğlu, ayrıca Zerrin gibi hikayeye önemli katkısı olacak bir ismin daha ilk bölümden gönderilmesinin bir hata olduğu görüşünde!

“Kişilik bozukluğu yaşayan ama saygın kimliği ve iyi baba-koca profiliyle ortalıkta dolaşan Dündar ile çevresindekiler tarafından ruh hastası olarak görülen Zerrin’in aile ortamına yoğunlaşılmamış. Zerrin’i ilk bölümün sonunda intihar sahnesiyle yolcu etmek büyük hata olmuş. Oysa Zerrin’in soru işaretleri uyandıran varlığı hem ilgiyi diri tutamaya hem de Dündar’ın gerçek yüzünü daha detaylı yansıtmaya yarardı.”

Annemizi Saklarken dizisinde hata üstüne hata! En ilgi çekici karakter, ilk bölümde gitti! 9

Hande Doğandemir’in oyunculuğunda sorun yok ama oynadığı karakterle ilgili abartının fazlalığına dikkat çeken Anibal Güleroğlu şu görüşü paylaşmakta!

“Dahası Handan’ı ana unsur olarak ele alan akışın bu uğurda karakterin tavırlarını abartılı hale getirerek çoğunlukla çekicilikten ziyade itici pozisyona soktuğunu da söylemek isterim. “