Ana sayfa Dizi Haberleri Üvey Anne dizisi başrol oyuncuları için büyük talihsizlik oldu!

Üvey Anne dizisi başrol oyuncuları için büyük talihsizlik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminin en iddialı dizilerinden birisi olarak başlayan Üvey Anne’nin ömrü uzun olmadı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizilerden birisi olan Üvey Anne, özellikle başlamadan önce yayınlanan farklı fragmanı ile dikkat çekmişti.

Başrollerinde Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’nin bulunduğu dizi iddialı bir dram hikayesiydi. Özellikle de yaz dizilerine karşı bir duruş sergileyen Hazal Filiz Küçükköse, yıllarca gelen teklifleri kabul etmese de Üvey Anne ile bu kararlılığına nokta koymuştu.

Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı ve üst üste kısa süreli olan dizilerin arasına bir yenisi daha ekledi. Oyuncu 2017 yılından bu yana yer aldığı projelerin hep kısa süreli olmasının talihsizliğini yaşıyor.

Başrolde yer alan ve Faruk karakterini canlandıran Kutsi için de uzun süren dizilerden sonra şimdi kısa süren talihsizlik olarak adlandırılabilecek projeler arasına bir yenisi daha eklendi. 2021/2022 sezonunda Annemizi Saklarken dizisinde de benzer talihsizlik yaşayan oyuncu, Üvey Anne dizisinin de 8. bölüm ile birlikte 14 Ağustos pazartesi akşamı final yapacak olmasının şanssızlığını yaşıyor.