Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’nin rolü için Kutsi’nin sözleri Üvey Anne izleyicilerini şaşırtacak!

Hazal Filiz Küçükköse’nin rolü için Kutsi’nin sözleri Üvey Anne izleyicilerini şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — 19 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya başlayan Üvey Anne dizisi, yaz döneminin dramı en sert yaşatacak yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Dizinin hikayesinde başrolde yer alan Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’nin uyumu ve enerjileri de şimdiden dikkat çekmeye başladı bile. Küçükköse, kariyerinde çok farklı bir rolde yer alırken, partneri Kutsi de Serap karakterinin izleyicileri çok şaşırtacağını düşünüyor.

Faruk olarak hikayede yer almakta olan Kutsi, uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı ve anlaşılan hikayeden çok etkilendiği için projeyi kabul etti.

Faruk karakterini anlatan Kutsi, “Tutkulu bir adam Faruk. Hayatı boyunca yaptığı her şeyde tutku ile yaptığı için bu yüzden başarılı, bu yüzden kendisi ile barışık, bu yüzden mutlu” diye konuştu.

Serap karakteri dizinin hikayesinde zehirli bir sarmaşık gibi olacak ve Faruk’un etrafını saracak. Küçükköse, “Çok güzel görünen ve içine girdiğinizde çıkamayacağınız bir labirent gibi. Serap, iyi mi kötü mü diye algılayamayacağınız, herkesi manipüle edebilecek zekaya sahip” diye konuştu.

Kutsi, partneri Hazal Filiz Küçükköse’nin canlandırdığı Serap karakteri için dikkat çeken şu sözleri söyledi:

“Serap karakteri alıştığımız diğer kötü karakterlerden farklı olarak, bunun altını çizerek söylüyorum, çok da iyi bir karakter. Etrafındaki bizler onun çok iyi yönlerini göreceğiz. Hiçbir zaman kötülüğüne rast gelmeyeceğiz, çok iyi yönlerine şahitlik edeceğiz. Onun kötü olabileceği aklımıza gelmeyecek.”

Üvey Anne dizisinin hikayesinde Faruk ile Serap’ın nasıl bir süreç yaşayacağı, projenin en dikkat çeken detaylarını barındıracak. Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi’nin rollerindeki başarısı da dizinin reytinglerinin nasıl geleceğini belirleyecek gibi gözüküyor.