Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinin yayın tarihi için ilk açıklama Hande Doğandemir’den geldi!

Annemizi Saklarken dizisinin yayın tarihi için ilk açıklama Hande Doğandemir’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kutsi ile Hande Doğandemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Annemizi Saklarken projesi çok farklı bir hikaye ile geliyor. Dizinin fragmanları bile çok ilgi çekti ve izleyiciler merakla ilk bölümün yayınlanmasını bekliyor. Dizinin henüz ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda Star TV’den bir açıklama gelmedi.

Dizinin fragmanları paylaşıldıkça hikayenin detayları ortaya çıkıyor ve bu durum da ilginin daha da fazla artmasına neden oluyor. Annemizi Saklarken değişik bir kurguya sahip olacak ve oyuncu performanslarının da hikayeye katkı yaparak ciddi bir karşılık bulması bekleniyor.

Hande Doğandemir haftanın 6 gününü sette çalışarak geçiriyor. Sadece 1 gün dinlenebilen oyuncu, yine dizi için de heyecanlı bir bekleyiş içinde. Geçtiğimiz hafta 36. yaş gününü kutlayan oyuncu, çok yoğun bir temponun içinde olduğunu söyledi.

Hande Doğandemir, doğum günü kutlaması sonrasında yaptığı açıklamada yeni dizisi için şöyle konuştu: “Harika gidiyor, çok heyecanlıyım. Galiba Aralık’ın ilk haftası gibi yayına girecek. Ben de heyecanla bekliyorum. Her şey çok güzel gidiyor. O kadar hiçbir şey yapamıyor ki. Her günüm sette geçiyor. 1 günüm vardı, oda bugün doğum günümü kutladık. Yarın sabah setim var.”

Oyuncunun Aralık ayının ilk haftasında dizinin yayına gireceğini açıklaması da dikkat çekti. Şu ana kadar Star TV’den bir bilgi gelmedi ama oyuncu ilk kez tahmini de olsa bir tarih vererek dizi hayranlarının merakını daha da çok artırdı.