Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken izleyiciyi şaşırttı! Kutsi ise ağızları açık bıraktı!

Annemizi Saklarken izleyiciyi şaşırttı! Kutsi ise ağızları açık bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Çok farklı bir konuya sahip olan dizi, dün akşamki sahneleriyle izleyiciyi bir hayli şaşırttı. Ancak esas şaşırtan Kutsi’nin canlandırdığı Dündar karakteri oldu.

OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Annemizi Saklarken çarşamba akşamları Star TV’de ekrana geliyor. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizinin ikinci bölümü ekrana geldi. İlk bölümle dikkatleri üzerine çeken dizi ikinci bölümde izleyiciye şok yaşattı.

Dizinin en şaşırtıcı yanı karakterlerinin bildiklerimizden çok farklı olması. Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan karakteri zengin bir koca bulmak için uğraşan iki çocuklu bir anne. Handan, çocuklarını korumak adına hayatını feda etmek yerine onları zengin koca bulma yolunda birer engel olarak görüyor.

Kutsi’nin canlandırdığı Dündar da çok aykırı bir karakter. Koruycu ve kollayıcı zengin bir adam olarak görünen Dündar’ın aslında bir psikopat olduğu bu bölümde ortaya çıkıyor. Ancak Dündar’ın geçmişinde ne gibi acımasızlıklar olduğu henüz bilinmiyor.

Annemizi Saklarken farklı karakterleriyle ve Dündar’ı canlandıran Kutsi’nin performansıyla izleyicinin ağzını açık bıraktı. Görünen o ki dizinin ilerleyen bölümleri izleyiciyi daha şaşırtıp merakta bırakacak.

Başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir’in paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde oyuncu kadrosunda ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor.