Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı!

Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin Kalp Yarası dizisinde ‘Ferit’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Gökhan Alkan  geçtiğimiz hafta, 8 Aralık’ta 35 yaşına bastı.

Bir süredir, Yasak Elma dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Nesrin Cavadzade ile birlikte olan Gökhan Alkan’a sevgilisi özel bir bir doğum günü partisi düzenlemiş, bu anları sosyal medyada paylaşan Nesrin Cavadzade takipçilerini mest etmişti.

Hatta oyuncu, kıyafet tercihi ile hayranlarını şaşırtmış, kutlamada Gökhan Alkan takım elbisesi ve papyonuyla dikkat çekerken; Cavadzade’nin ışıltılı beyaz elbisesi takipçilerine bir an da olsa  ‘evlendiler mi yoksa?’ dedirtmişti.

Gökhan Alkan’ın sevgilisine evlenme teklifi ettiğini bilen bazı hayranları çiftin paylaşımlarını nikah paylaşımı zannetmişti.  Ancak bir doğum günü kutlaması olduğu kısa sürede anlaşılan fotoğraflarda oyuncu çiftin kıyafet seçimlerine bazı takipçileri tarafından ‘Nikah öncesi prova gibi’ yorumları da yapılmıştı.

Aynı kutlamadan farklı kareleri Gökhan Alkan ise ancak bugün sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu paylaşımına, doğum günü pastasında da yer alan ‘Sensin’ notunu bıraktı.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı! 10

Gökhan Alkan’ın romantik pozları hayranlarını mest etti ancak oyuncunun kutlamadan kareleri neden günler sonra paylaştığı ise merak konusu oldu.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı! 11

Yakışıklı oyuncunun paylaşımlarını yorumlara kapaması da gözlerden kaçmazken, Gökhan Alkan’ın bu sosyal medya hamlesi takipçilerini şaşırttı.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı! 12

Instagram’da a 3.1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun romantik paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.  Hayranları çiftin evlenmesini dört gözle bekliyor.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan sosyal medya hamlesiyle takipçilerini şaşırttı! 13