Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken kötü başladı! Ancak izleyiciye göre entrika artarsa umut var!

Annemizi Saklarken kötü başladı! Ancak izleyiciye göre entrika artarsa umut var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin dün akşam ilk bölümüyle ekrana getirdiği yeni dizisi Annemizi Saklarken, ekranlara fırtına gibi bir giriş yapamadı. Diziyle ilgili izleyici yorumları genelde iyi olsa da reytinglerde bir hayli düşük puan aldı. Ancak izleyiciye göre umut var.

Başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi’nin paylaştığı, usta oyuncular Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun eşlik ettiği Annemizi Saklarken dizisi dün akşam izleyiciyle buluştu. Tanıtımıyla ve ezber bozacak anne karakteriyle dikkatleri üzerine çeken dizinin reyting sonuçları hüsran oldu.

En son Cam Tavanlar dizisine imza atan OJO Yapım tarafından çekilen dizi ilk bölümüyle ortalamanın bir hayli altında puan aldı. Bu durum hem kanal hem de yapım şirketi açısından bir hayli üzücü oldu.

Annemizi Saklarken kötü başladı! Ancak izleyiciye göre entrika artarsa umut var! 7

Geçen hafta Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile yayınlanmış ve ortalaya yakın oranlar alarak iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmıştı.

Ancak izleyici umutlu. Annemizi Saklarken dizisi genel olarak izleyicilerden olumu yorum aldı. Onlara göre dizi, birkaç bölüm içinde reytingleri yükseltebilir. Ancak onlara göre bunun için dizideki entrika dozunun da yükselmesi gerekiyor.

İzleyici haklı olabilir. Zira Türk izleyicisi dizilerde entrika görmeyi çok seviyor. Çocukları için saçını süpürge eden anne profili yerine kendini düşünen ve zengin koca bulma hedefinde çocuklarını bir engel olarak gören anne karakteriyle ezberleri bozan dizi hikayedeki entrika seviyesinin artmasıyla reytingini biraz daha yükseltebilir ve yayın hayatına devam edebilir.