Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan için büyük dizi şoku!

Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan için büyük dizi şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, dizi izleyicilerinin ekranda görmekten memnun olduğu isimlerden birisi… Geçen sezon 66. bölümde final yapan Benim Adım Melek isimli dram yapımında çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, Kutsi ile iyi bir partnerlik süreci de geçirdi.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizide Melek karakterinde izleyicilere gözyaşı döktüren Nehir Erdoğan, yeni sezonda ise bambaşka bir portre çizdi. Sabah kuşağının etkili isimlerinden Müge Anlı’nın dizideki versiyonu Elif Karaca olarak izleyicilerin karşısına çıkan Nehir Erdoğan herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Cinayetleri aydınlatma ve kayıpları bulma konusunda yıllardır ekranda etkili bir performans ortaya koyan ünlü sunucu Müge Anlı’nın bir benzerini televizyonda görmek ilginç bir deneyimdi.

Nehir Erdoğan da karakterini başarılı şekilde sundu ama izleyicilerin diziye olan ilgisi düşük kaldı. Erkan Petekkaya’nın kendi başına buyruk bir polis olarak izleyici karşısına çıktığı Sana Söz dizisi, ne yazık ki final şanssızlığı yaşıyor.

Dizinin şimdiye kadar 6 bölümü yayınlandı ve gelen reytingler tatmin etmediği için Star TV tarafından 14 Aralık Salı günü 7. bölüm itibariyle final yapmasına karar verildi.

Star TV’nin bir dizisi daha ne yazık ki erken final yaparak bitiyor. Kazara Aşk ve Ada Masalı’nın ardından bu sezonun bir iddialı dizisi daha izleyicisini üzerek final yapacak.

Nehir Erdoğan ise Benim Adım Melek dizisindeki başarısı ile akıllarda kalmaya devam edecek. Benim Adım Melek dizisinin Kanal 7 ekranında tekrar bölümlerinin de başladığını ve her gün akşam saatlerinde izlenebileceğini Nehir Erdoğan hayranlarına hatırlatalım.