Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi öyle bir hamle yaptı ki şaşkına çevirdi! 5. bölüm daha da heyecanlı!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi öyle bir hamle yaptı ki şaşkına çevirdi! 5. bölüm daha da heyecanlı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’de yayınlanmaya başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk, ilk bölümüyle beklenen ilgiyi görememişti. Ancak özellikle Selin Yeninci’nin Meryem karakteriyle ortaya koyduğu performans, sosyal medyada ön plana çıktı. Yoğun bir paylaşım sonucu dikkat çeken dizi, 2. haftadan itibaren reytingleri toparlamaya başladı. Bu hafta 4. bölümü yayınlanan dizi, sakince girdiği Çarşamba akşamı reytinglerinde giderek yükselmeyi başardı!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, kötü bir başlangıç yapmasına karşılık sürpriz bir çıkışla bu hafta izleyicinin dikkatini çekmeye başladığının sinyalini de verdi! Reytinglerini yükselten dizi, Total’de 4. sıraya oturmayı başardı.

AB kategorisinde 6. ve ABC1’de ise 3. sırada yer alarak umut vadeden bir dizi olduğunu da ortaya koydu! İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Tolga Çevik ile başrolde yer alan Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Saniye’den sonra bambaşka bir çıkış yakaladı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi öyle bir hamle yaptı ki şaşkına çevirdi! 5. bölüm daha da heyecanlı! 8

Meryem karakteri ile yanında çalıştığı Defne’nin (İrem Helvacıoğlu) çocuğunu çalan, travmatik bir geçmişi olan kadın rolüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin ön plana çıkan bir karakteri olan Meryem’i o kadar iyi oynuyor ki sosyal medyada dizi Selin Yeninci adıyla gündeme geliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi öyle bir hamle yaptı ki şaşkına çevirdi! 5. bölüm daha da heyecanlı! 9

Ancak tabii Çarşamba akşamlarının reytinglerini toplayan Kanal D dizisi Sadakatsiz’in bu hafta yayında olmaması da Annenin Sırrıdır Çocuk için büyük bir şans oldu. Bu haftaki reytinglerini gelecek hafta da devam ettirecek mi hep birlikte göreceğiz ancak bu şansı çok iyi kullandığı da reytinglerde görülmekte.

Selin Yeninci, adeta gözleriyle, duruşuyla oynayarak Meryem karakterinde büyük beğeni topluyor. Dizinin sürükleyici hikayesi, gelecek hafta da heyecanlı bir bölümle ekranda olacak. Yayınlanan tanıtımla birlikte 5. bölüme ilginin de büyük olacağı bekleniyor.

NTC Medya imzalı Selin Yeninci’nin oynadığı Meryem, küçük yaşta tecavüze uğrayıp hamile kalan, sonrasında çocuğu doğarken ölen ve bir daha bebek sahibi olamaycağını öğrenen bir kadına hayat veriyor. Evliliğinde bir çocuk sahibi olmak için korkunç bir plan kuran Meryem, yanında çalıştığı Defne ile aynı dönemde hamile olduğu izlenimini vererek herkesi kandırıyor. Eşi ve kayınvalidesini de oyalayan Meryem, Defne’nin çocuğunu hastaneden kaçırarak kendi bebeği gibi tanıtıyor herkese.

5. bölümde kendisine tecavüz eden eniştesinin gerçeği öğrenmesi ve tehdit etmesiyle zor duruma düşen Meryem, çocuğu alıp giden eniştesinin peşine düşecek.