Ana sayfa Dizi Haberleri Apar topar Çatı Katı Aşk’tan gönderilen Ezgi Şenler, şimdi yeni dizisiyle dönüyor!

Apar topar Çatı Katı Aşk’tan gönderilen Ezgi Şenler, şimdi yeni dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan ve bir süre önce ekrana veda eden Çatı Katı Aşk dizisinin finaline yakın diziden gönderilen Ezgi Şenler, TRT1’de yayınlanacak yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Genç oyuncu, Ayşen karakterini oynadığı Çatı Katı Aşk’ta reytingler düşük kalınca diziden bir hikaye ile apar topar gönderilmiş ve yerine Selin Şekerci gelmişti.

Ancak bu değişime karşın reytingler düşmeye devam etmiş ve bir kaç bölüm sonra da final yapmıştı. Düşük reytingin faturasının Ezgi Şenler’e kesilmesi, sosyal medyada da izleyenler tarafından tepki toplamıştı. Şenler’e haksızlık yapıldığını düşünen izleyenler, Çatı Katı Aşk dizisini topa tutmuştu.

Ezgi Şenler’in gidişiyle reyting artmadığı gibi Selin Şekerci de diziyi kurtaramamıştı. Böylece bu mesele Ezgi Şenler’e yapılan haksızlıkla birlikte anılmaya başlandı. Şenler’in şimdi TRT1’de yayınlanacak Teşkilat isimli iddialı bir dizinin kadrosunda olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde dizinin oyuncu kadrosu ortaya çıkmıştı. Çekimlerine kısa bir süre içinde başlanması planlanan dizinin başrolünde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal yer alıyor. Ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta da kadroda.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Şenler, TİMS&B Yapım imzalı dizide rol alacak. Oyuncunun apar topar Çatı Katı Aşk dizisinden çıkarılmasının ardından hayranları da bu habere çok sevinecek muhtemelen.

Ezgi Şenler, her ne kadar haksızlığa uğramışsa da oyuncunun yeni dizide iyi bir fırsat yakaladığı ve bu şekilde kendisini daha iyi gösterme şansı bulacağı da aşikar.