Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir türlü bulamıyorlarmış! İsmail Demirci ve Hande Soral çiftinin başı tost makinasıyla dertte!

Bir türlü bulamıyorlarmış! İsmail Demirci ve Hande Soral çiftinin başı tost makinasıyla dertte!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenen İsmail Demirci ve Hande Soral çifti, mutluluklarıyla da dikkat çeken bir çift. Ünlü oyuncu çift, şu sıra ayrı yaşamak durumundalar ama her fırsatta bir araya geliyorlar. Bilindiği gibi İsmail Demirci, Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı dizisinde oynuyor ama fırsat buldukça İstanbul’a eşinin yanına geliyor.

Bu kez de Hande Soral’ın Adana’da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayacağı öğrenilmişti. Çift, dizileri nedeniyle sezon sonuna kadar tatil günlerinde bir araya gelebilecekler. Soral ve Demirci, Ataşehir’deki büyük bir marketin indirim gününden faydalanmak için alışverişe çıkmışlardı.

tv100 kameralarına kısa bir röportaj veren çift, alışverişi çok sevdiklerini ve küçük ev aletleri almak için indirimli fiyatlara baktıklarını anlattılar. Soral, evde kedi ve köpeklerinin olduğunu, bu nedenle elektrik süpürgesi, hava temizleme filtresi baktıklarını söyledi.

Soral’ın evdeki bir eksiklerinin de tost makinası olduğunu söylemesiyle birlikte yaptığı açıklamada aslında pek çok kişinin muzdarip olduğu bir konuya işaret ediyordu.

Tost yemeyi seven insanların ortak sorunlarından birisi de iyi bir tost makinası bulmak. Hande Soral, daha önce kullandıkları tost makinasını çok beğendiklerini ama bozulduğunu, daha sonra alıp denedikleri makinaların da istediği gibi olmadığına değindi.

“İsmail biraz tost konusunda hassas” diyen Hande Soral, bir türlü aradığı makinayı bulamamaktan yakındı. “Yani ben nedense daha önce varolan tost makinamız bozuldu ama ben onun tostunu çok beğeniyordum. Deneyip aldığımız, başka yerde, kardeşimin evinde falan denediğimiz makinaları asla beğenmiyorum” diye konuştu.

Alışverişi seven çift…

Herkes gibi kendilerinin de alışveriş için indirimleri takip ettiklerini belirten Soral, “İndirimleri takip ediyoruz. Etmek gerekiyor. Yılın bu ayında özellikle çok büyük indirim olouğu için, tabi ki herkes gibi bizim için de avantaj. Aradaki farka bakınca başka bir ürün bile alabilirsiniz” diye konuştu.

İsmail Demirci ise pek çok erkeğin aksine alışveriş yapmayı çok sevdiğini ve fırsat buldukça da eşiyle gittiklerini aktardı.

Soral ise “Elektronik konusunda teknik anlamda yardımcı oluyor ama daha çok tasarım ve ihtiyaç listesi bende” diyerek alışverişteki iş paylaşımını da anlattı.

Bu arada çiftin market içinde sürekli maskelerini taktıkları ve röportaj sırasında da hiç çıkarmadıkları görüldü.

Ünlü çiftin röportajının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz…