Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı’yı kim bir araya getirdiyse çok iyi yaptı!

Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı’yı kim bir araya getirdiyse çok iyi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde ilk iki sezon Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakterinin aşkı Sena almıştı.İynemli ile Dilan Çiçek Deniz uyumu ise uzun süre tartışılmış, eleştirilmiş ve kabullenmesi de o kadar kolay olmamıştı.

Ancak Sena, 2.sezonun sonlarına doğru ölerek diziye veda etti. Yamaç da derin bir üzüntüye boğuldu. Çukur dizisinin 3.sezondaki sürprizi ise Nehir karakteri ile Hazal Subaşı oldu.

Çukur’a katıldıktan sonra Subaşı hem güzelli hem performansı hem de İynemli ile uyumlu görüntüsü ile çok beğenildi. Hele ki, 3. sezon başlarında birlikte yaptıkları dans sahnesi öyle beğenildi ki, ikili bir anda Çukur hayranlarının gözdesi oldu.

Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı'yı kim bir araya getirdiyse çok iyi yaptı! 7

Şimdilerde de Nehir ve Yamaç karakterlerinin uyumundan izleyiciler çok memnun. Hazal Subaşı, sosyal medyanın gündemine binlerce mesaj ile yerleşti. Çukur hayranları, “Birbirlerini tamamlayan bir çift. Castı kim oluşturduysa tebrikler” diye mesaj bıraktı.

İkilinin birbirlerine benzediğine de değinen takipçiler, “Birbirlerine bu kadar benziyor olmaları nedeniyle sürekli bir didişme halindeler ve bu hallerini izlemek çok keyifli” notuyla da bu iki karakteri çok sevdiklerini ifade ettiler.

Nehir ve Yamaç karakterlerine olan sevgi seli twitter ortamında binlerce mesaj oldu. İkinin dans ettiği görüntülere de atıf yapılarak o sahnelerin unutulmadığı belirtildi.