Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’ya çıktı, ne annesi ne de babası gerçek ebeveynleri değilmiş!

Müge Anlı’ya çıktı, ne annesi ne de babası gerçek ebeveynleri değilmiş!

tarafından ker_def

Ne babası bildiği adam babası çıktı! Ne annesi olduğunu düşündüğü kadın annesi! Acayipliklerle dolu hikayeyi, 39 yıl sonra Müge Anlı çözdü! Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni haftaya hızlı başladı. Programın 3 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde dikkat çeken detaylar vardı.

Ferdi Ölmez’in hayatı 1 hafta önce babası Ahmet Ölmez’in vefatıyla alt üst oldu. 39 yıl boyunca baba bildiği Ahmet Ölmez’in ölümünden sonra yapılan DNA testi ile aralarında hiçbir akrabalık ilişkisi olmadığı ortaya çıktı. Bu geçirdiği şokla babası kaybetme acısını unutan Ferdi Ölmez, asıl kimliğini bulabilmek için Müge Anlı’ya çıktı.

Ne yapacağını bilmez halde olan genç adam; “Beni babam büyütmüştü. Ama şimdi babam kim bilmiyorum. Annem Nurten Tosun’u da hiç tanımadım. Annem çıksın, babamın kim olduğunu söylesin” dedi.

Müge Anlı, yaptığı araştırma sırasında Ferdi Ölmez’in annesi olduğunu düşündüğü Nurten Tosun’un da annesi olmadığını ortaya çıkardı. Gerçek anne Nurten Oktan’ı bulan Müge Anlı, bugün birbirini hiç tanımayan anne-oğlu canlı yayında kavuşturdu. Anne Nurten Oktan; “Ferdi’nin babasını Ahmet diye biliyordum. Ama Ahmet’ten önce başka biriyle birlikteydim. Babası Ahmet değilse odur” dedi.