Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aras Bulut İynemli ve Onur Tuna’dan havalı mı havalı pozlar!

Aras Bulut İynemli ve Onur Tuna’dan havalı mı havalı pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de ünlü, ikisi de başarılı ve ikisi de ekranın en başarılı yapımlarında rol alıyor… Sosyal medyada da paylaşımları ile dikkat çeken Aras Bulut İynemli ile Onur Tuna’nın paylaşımları takipçileri tarafından çok beğenildi.

Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, rol aldığı tüm yapımlarda kendini kanıtlayan ve karakteri de akıllara yazdıran bir oyuncu. Üst üste başarılı projelerde yer alan oyuncu, geniş de bir hayran kitlesine sahip. Instagram’da 8 milyondan fazla takipçisi olan oyuncu, dizide düşman olduğu Erdenet’lerin evinden yaptığı paylaşım ile göz doldurdu. Takipçiler mekanı hemen tanıdı ve yorumlarda da bahsetti.

Aras Bulut İynemli ve Onur Tuna'dan havalı mı havalı pozlar! 9

Onur Tuna ise Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veriyor. Başarılı  rolleriyle akıllara yazılan isimlerden birisi de Onur Tuna… Farklı stiliyle de göz dolduran oyuncu, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

2 milyondan fazla instargam takipçisi bulunan oyuncu, “Önüm arkam sağım solum sobe” diyerek de saklambaç oyununa gönderme yaptı.

Aras Bulut İynemli ve Onur Tuna'dan havalı mı havalı pozlar! 10

Onur Tuna ayrıca dizi setinden de bir paylaşım yaptı.

Taner Ölmez ile araç içindeki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, hayranlarını mutlu etti.

Aras Bulut İynemli ve Onur Tuna'dan havalı mı havalı pozlar! 11