Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Kıratlı fevri hareket etti, pişman oldu ve bir de söz verdi!

Burcu Kıratlı fevri hareket etti, pişman oldu ve bir de söz verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk ve Mavi dizisindeki performansı ile geniş kitleler tarafından tanınan Burcu Kıratlı, magazin gündeminde ise Sinan Akçıl ile olan ilişkisiyle konuşulmaya devam ediyor. Daha önce evlilik de yaşayan çift, sonra boşanmış ama sevgili olmayı sürdürmüştü.

Sinan Akçıl’ın başka bir kadına aşık olduğu ve hamile kaldığı ile ilgili iddialar ortaya çıkmıştı. Bu durum hakkında Sinan Akçıl, doğru olmadığı yönünde sosyal medyadan yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Burcu Kıratlı da sevgilisinin açıklamasını kendi hesabından yayınlandı.

Ortaya atılan iddialar ve gündeme gelen haberlerden sonra Burcu Kıratlı, bir açıklama yapma ihtiyacı daha duydu. Oyuncu, fevri hareket ederek kararlar aldıklarının altını çizdi ve ilişkilerinde de bir sorun olmadığını yazdı.

Kıratlı, yeniden gündeme oyunculuk performansları ile gelmek istediğini de belirttiği mesajında, şu noktalara değindi:

Herkese merhaba. Bi kaç şey paylaşmak istiyorum sizinle… Maalesef elimde olmayan sebepler yüzünden ilişkim çok fazla magazin önünde yaşandı. Asla tercih edeceğim bir şey olmadığından
Buda beni çok üzüyor.

Her ilişkide yaşanan problemleri, bizde bazen yaşıyoruz. Duygularıyla yaşayan ve bununla iş yapan 2 insan olduğumuz için stratejik davranıp sakin durabilmek yerine aşkın getirdiği fevri yükselmeler yüzünden alınan ani kararlarımıza ve sözlerimize ve bütün bu durumlara sizlerde şahit oluyorsunuz.

İlişkimiz boyunca, ikimizde asla 3cu şahıslara prim verecek olaylar yaşatmadık birbirimize. İftira atılır ama izi kalmaz bizde. Aşka yakışmayan durumlar söz konusu asla olmadı. Olamazda. İçimiz rahat, birbirimize güvenimiz tam, daha sakin devam. Bir gün bu ilişki bitecekse kaderdir, ama asla 3cü kişiler değildir.

İsteğim…. daha önceki gibi işimle ve yeteneğimle güzel kalplerinize dokunmak. Bundan sonra daha dikkatli davranıp karşınıza sadece nefes aldığım oyunculuğumla çıkacağım. Sizde bu yolda bana destek olursanız çok mutlu olurum.

Burcu Kıratlı fevri hareket etti, pişman oldu ve bir de söz verdi! 7