Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’nin Atatürk filminin tanıtımı tüyleri diken diken etti!..

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk filminin tanıtımı tüyleri diken diken etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hazırlıkları uzun süre önce başlayan Disney Plus’ın Atatürk dizisiyle ilgili ilk tanıtım heyecan yarattı.

Dijital platformun sosyal medya hesabında paylaşılan tanıtımda Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli’nin ulu öndere olan benzerliği dikkatleri çekti. Bugüne kadar adından pek çok kez söz ettiren projeyle ilgili ilk kez bir görüntü paylaşılmış olması herkesin heyecanını artırdı.

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan dizi için çekimler devam ediyor.

Aras Bulut İynemli tanıtım filmini instagram hesabında, “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, bulunur elbet kurtaracak bahtı kara maderini. Orijinal dizi #Atatürk Cumhuriyetimizin 100. yılı 2023’te sadece Disney+’ta” notuyla yayınladı.

Atatürk dizisinin ilk fragmanı kısa sürede youtube ortamında 1 milyondan fazla izlendi. Çanakkale Savaşı’nın yapıldığı 1915 yılının 10 Ağustos günü, Gelibolu’daki Conk Bayırı’ndan görüntüleri izleyenlerin tüyleri diken diken oldu.

Atatürk, ordusunun önünde düşmana karşı elindeki kılıcıyla atılan ve askerlerini peşinden sürükleyerek bir ulusun talihini değiştiren Mustafa Kemal’in müthiş öyküsü milyonlarca kişinin merakla beklediği bir proje oldu. Atatürk dizisi aynı zamanda Disney Plus’ın büyümesine ve daha geniş kitlelere yayılmasına neden olabilecek bir dizi olarak tarif ediliyor.