Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aras Bulut İynemli’nin Atatürk filmindeki performansı hayranlarını mest edecek!

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk filmindeki performansı hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verdiği ve Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de FOX ekranlarında seyircisiyle buluşacak yapım ‘Atatürk’ten, TV’ye özel yayın için bir fragman daha yayınlandı.

FOX ekranlarındaki TV özel yayınına sayılı günler kalan ‘Atatürk’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in çektiği filmin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli uzun süredir gündemde yer alan isimlerden…

Mustafa Kemal’in çocukluk yıllarından itibaren bir milletin umudu olup, Atatürk olarak anılmasına kadar geçen süreçte Aras Bulut İynemli’nin oyunculuk performansının da izleyicileri çok etkilemesi bekleniyor.

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk filmindeki performansı hayranlarını mest edecek! 7

Gazeteci Fatih Altaylı, youtube sohbet programında Atatürk filminin bir bölümünü izlediğini ve Aras Bulut İynemli’nin performansına hayran kaldığını söylemişti. Altaylı’nın oyuncuya yönelik olarak çok olumlu yorumlar yapması da Aras Bulut İynemli’nin projedeki performansını merak eden hayranları için yeni bir heyecan kaynağı oldu.

Atatürk’ün çocukluk yıllarından başlayan ve bir milletin umudu olmasına doğru uzanan hikayesinin anlatıldığı dev prodüksiyonlu filmin 29 Ekim’de FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak TV’ye özel yayını için bir fragman daha yayınlandı.

Başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in çektiği, iki film olarak televizyonda ve sinemalarda yayınlanacak ‘Atatürk’ün yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını ise Saner Ayar, Hakan Karamahmutoğlu, Cengiz Çağatay üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Songül Öden, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç ve Mehmet Günsür gibi değerli isimler yer alıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda FOX ekranlarında TV’ye özel yayınının hemen ardından iki film olarak 3 Kasım’da ve 5 Ocak’ta sinemalarda vizyona girecek yapım, 2024 yazında bu kez her iki filmiyle FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.