Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla Tanlar tam da aradığı rolü buldu, yeni Show TV dizisi çok farklı olacak!

Leyla Tanlar tam da aradığı rolü buldu, yeni Show TV dizisi çok farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 6 Kasım Pazar akşamı Güzel Günler isimli yeni bir dizi başlıyor. Birçok dizi hayranının uzun süredir ekranda göremediği, ailecek izlenebilecek bir yapım olması nedeniyle Güzel Günler öne çıkan bir yapım olacak gibi gözüküyor.

Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda gibi psikolojik derinliği yüksek ve izleyenlerin yüreklerini sızlatan bir hikayeden sonra yeniden ekranlara, hayatın içinden bir senaryo ile dönecek olması da dikkatlerden kaçmayacak. Daha önce de oyuncuyu benzer rolleri nedeniyle çok beğenen hayranları, heyecanla yine Show TV dizisini bekliyor.

Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış isimli dizinin ardından Leyla Tanlar’a büyük bir ilgi oluşmuştu. Şimdi ise genç oyuncu Güzel Günler dizisinde Selma karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak. Bir anda hayatını değiştirme kararı alarak yepyeni bir sayfa açan Selma’nın hikayesi birçok kişiyi etkileyecek.

Leyla Tanlar tam da aradığı rolü buldu, yeni Show TV dizisi çok farklı olacak! 7

Burak Dakak ile Leyla Tanlar ikilisi yeni dizide partner olurken, iki genç ismin güzel bir uyum sağlayacağına yönelik ilk işaretler de paylaşılan görüntülerden anlaşılıyor.

Leyla Tanlar, Selma karakterini çok sevdi ve şöyle konuştu: “Selma’nın yeni bir hayata atılmasını, yeni bir başlangıcı, yeni bir sayfa açma umudunu izleyeceğiz. Yarattığımız dünyanın dokusunu, hissiyatını, gerçekliğini, sıcaklığını çok seveceksiniz. Ben eğer bir oyuncu olarak okumasaydım ve televizyonda izleseydim, kudururdum diye düşünüyorum. Selma’yı oynamak o kadar güzel ki..”

Dizinin ilk bölümünde Selma’nın yolculuğunu ve hayatındaki her şeyi bırakma cesareti sergilediğini izleyeceksiniz.

Burak Dakak ile Leyla Tanlar ikilisinin partnerliği de önümüzdeki günlerde sıklıkla konuşulacak gibi duruyor. İki genç oyuncu da hem enerjik hem sempatik hem de rollerini çok sevdiler. Mihran karakteriyle Burak Dakak, yeniden dizi setinde yeteneklerini sergileyecek. Mihran ile Selma’nın aşk hikayesinin de milyonlarca izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.