Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisinde Zübeyde hanımı canlandıracak isim belli oldu!

Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisinde Zübeyde hanımı canlandıracak isim belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle birlikte kendini ekranlarda göstermeye başlayan Aras Bulut İynemli, yer aldığı projelerdeki performansıyla milyonların beğenisini topladı.

Çukur dizisi ve 7. Koğuştaki Mucize gibi film projelerindeki başarısı sayesinde bugün Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Aras Bulut İynemli, Disney Plus için çekilecek yeni dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. Başarılı isme yeni projesinde eşlik edecek oyuncular da birer birer belli oluyor.

14 Haziran’da Türkiye pazarına giriş yapacak olan Disney Plus’ın 03 Medya’nın yapımcılığında ülkemize yıllardır hayalinin kurulduğu bir Atatürk dizisi hediye edecek olan projede, Aras Bulut İynemli’nin ilk rol arkadaşının dünyaca ünlü yıldız Emma Watson olacağı duyurulmuştu.

Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisinde Zübeyde hanımı canlandıracak isim belli oldu! 2

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak başarılı oyuncunun dizide annesi Zübeyde Hanım’a hayat verecek kadın karakterin de ismi belli oldu. Zübeyde Hanım karakterine çok özel ve güçlü bir oyuncu olarak Songül Öden canlandıracak.

Ülkemiz için çok önemli bir dizi olacak ve dünya genelinde birçok ülkede eş zamanlı ekranlara gelecek dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanıyor. Rol için aylardır kampta olan Aras Bulut İynemli’ye güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik edecek.