Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’ndan sonra Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesindeki partneri bakın kim?

Ada Masalı’ndan sonra Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesindeki partneri bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların popüler, genç ve başarılı isimlerinden birisi Ayça Ayşin Turan. 1992 doğumlu olan oyuncu, ilk olarak 2007 yılında oynadığı Affedilmeyen dizisi ile ekrana gelmişti. Ardından Hayal ve Gerçek ve Dinle Sevgili dizileriyle tanındı. Ancak asıl çıkışını Karagül dizisi ile yaptı.

Ece Uslu’nun ikiz kızlarından birini oynayan Ayça Ayşin Turan, hafızalara Karagül ile kazındı. Ardından oyuncu Altınsoylar, Meryem, Hakan Muhafız, Zemheri ve Arıza dizileriyle ekranlara geldi. Her dizide daha da kendisini geliştiren Ayça Ayşin Turan, dram dizilerinin ardından son olarak romantik komedi dizisi Ada Masalı’nda oynadı.

Bu kez Alp Navruz ile partner olan oyuncu, dizide tanıştığı Navruz ile aşk yaşamaya başladı. Çift şu sıralar mutlu beraberlikleriyle dikkatleri çekmeye devam ediyorlar. Dizi bitse de aşkları devam etmekte ve sosyal medyada da merakla takip edilmekteler.

Ada Masalı'ndan sonra Ayça Ayşin Turan'ın yeni projesindeki partneri bakın kim? 8

Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesi ise şekillenmeye başladı. Oyuncunun ekrana dönüşünü hayranları biraz daha bekleyecek. Ancak Turan, bu kez bir sinema filmi teklifini kabul etti. Ekrana çıkmak için biraz dinlenmek istediğini, yeni projeleri okuduğunu söylemişti son röportajlarında.

2022 sezonunda ekrana dönüp dönmeyeceği henüz net değil ancak O Gelin Benim isimli bir sinema filminde oynayacağı ortaya çıktı. Son yılların başarılı yönetmenlerinden Hilal Saral’ın çekeceği ve senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun yazdığı filmin yapımcılığını BKM üstleniyor. Filmin Disney Plus için çekilmesi planlanıyor filmin.

Ancak bir süredir filmle ilgili olarak bazı aksiliklerin yaşandığı konuşulmakta. Çekim tarihi netleşmeyen O Gelin Benim filmi için kulislerde dolaşan iddiaları Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan paylaştı.  Film için Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başrolde olması planlandı.

Ada Masalı'ndan sonra Ayça Ayşin Turan'ın yeni projesindeki partneri bakın kim? 9

İki başarılı oyuncunun partnerliği, hayranlarını da sevince boğacak bir gelişme. Fakat şimdilik filmle ilgili bir erteleme gündemde. Oyuncu kadrosunun tam olarak oluşturulamadığı dillendiriliyor. Hazırlıkları ağır ilerliyor olsa da Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun başrolde buluşmaları, daha film netlik kazanmadan heyecan yaşatacak bir gelişme oldu!

Filmin akıbeti net olmasa da iki çok konuşulan, başarılı ve popüler ismin başrol olarak buluşturulacak olması, proje için ayrı bir heyecan ve merak yaratacağı kesin…