Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisinde rol arkadaşı dünyaca ünlü yıldız Emma Watson oldu!

Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisinde rol arkadaşı dünyaca ünlü yıldız Emma Watson oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur’da kanıtladığı başarısıyla bugün Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Aras Bulut İynemli Disney Plus için çekilecek yeni dizisinde Atatürk’ü canlandıracak. İynemli’nin bu dizide rol arkadaşı ise dünyaca ünlü yıldız Emma Watson olacak.

32 yaşındaki Emma Watson tüm dünya Harry Potter film serisiyle tanımıştı. Watson bu filmde Harry Potter’ın en yakına arkadaşlarından biri olan Hermione’yi canlandırmıştı. Emma Watson, henüz bir çocuk oyuncu olduğu bu filmdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Watson o sıralarda dokuz yaşındaydı ve Harry Potter ilk film tecrübesiydi.

2001’den 2011’e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint’le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı.

Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisinde rol arkadaşı dünyaca ünlü yıldız Emman Watson oldu! 10

Dünyanın en ünlü okullarından biri olan Brown Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu parlak zekası ve gerçek hayattaki duruşuyla da çok dikkat çeken bir oyuncu. Emma Watson en son 2019 yılında Küçük Kadınlar filminde rol aldı.

Dünyaca ünlü yıldız Emma Watson’ın yeni projesi, Disney Plus için çekilecek Atatürk dizisi olacak. Watson bu dizide başrolü Aras Bulut İynemli ile paylaşacak. İynemli, Lanistar Medya tarafından çekilecek bu dizide Atatürk’ü canlandıracak. Dizinin kesinleşen bir başka oyuncusu ise Mehmet Günsür. Emma Watson’ın canlandıracağı rolle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.

İlk sezonu 6 bölüm olarak tasarlanan Atatürk dizisinin müziklerine Oscarlı müzisyen Hans Zimmer imza atacak.