Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinden beklemedik sarsıcı bir haber!

Gönül Dağı dizisinden beklemedik sarsıcı bir haber!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin hikayesi etkili şekilde devam ediyor. Dizinin Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlerinde, soğuk havaya rağmen oyuncular oldukça enerjik şekilde işlerine devam ediyor. Dizinin hikayesinde de dikkat çekici gelişmeler var.

Sezon başından bu yana çift haneli reytingleri tüm izleyici gruplarında elde ederek, sezonun en istikrarlı yapımı olmayı hak eden Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali ilhan ile Berk Atan da başrolün hakkını veriyor. Dizinin genç ve tecrübeli isimleri sette çok iyi kaynaştı ve onların enerjileri de ekrana yansıyor. Başarıyla ikinci sezon sonuna doğru ilerleyen Gönül Dağı dizisinin 59. yeni bölümünü 9 Nisan Cumartesi akşamı izleyebileceksiniz. Hikayede Taner, İlhami’den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır. Bu sarsıcı haber ne? İşte dizi hayranları bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Gönül Dağı dizisinden beklemedik sarsıcı bir haber! 61

Ayrıca, Ramazan ve Asuman’ın isteme merasiminde neler yaşanacak? Amcaoğulları, ilk siparişlerini almanın heyecanıyla kolları sıvarlar… İşte Gönül Dağı dizisinin 9 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Ramazanın bereketiyle ailecek kurulan bir iftar sofrasında Taner, İlhami’den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır… Ramazan ise Asuman’ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmaz. Ramazan ve Asuman’ın isteme merasiminde neler yaşanacak?

Bu arada amcaoğullarına yurtdışından bir telefon gelir. Amcaoğulları ilk siparişlerini almanın heyecanıyla kolları sıvarlar…

Zahide, Fikret’in vasiyetini açmasıyla birlikte çarpıcı gerçeği öğrenir. Zahide ve Sefer’i bekleyen bu durum çocukları nasıl etkileyecek? Elif’e olan aşkını ilan eden Kenan, beklediği cevabı alabilecek mi?

Gönül Dağı dizisinde etkili ve geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İşte o isimler: “Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu.” Gönül Dağı yeni bölümüyle 9 Nisan Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…