Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sarsıcı bir kadın hikayesi geliyor! Hem de gerçekleşirse Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’le birlikte!

Çok sarsıcı bir kadın hikayesi geliyor! Hem de gerçekleşirse Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’le birlikte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dijital platform Disney Plus’un yeni projeleri Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Platformun bir projesi ciddi anlamda dev bir proje gibi görünüyor. Eğer gerçekleşirse dizide Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi etkileyici isimler bir araya gelecek.

Yayın lisansını aldıktan sonra ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamak üzere çalışmalarını hızlandıran Disney Plus bombaları arka arkaya patlatmaya devam ediyor. Dijital yayın platformunun çok büyük bir proje üzerine çalıştığı ortaya çıktı.

Med Yapım tarafından çekilecek olan projenin adı Siyaha Bulaşan Kadınlar. Büşra Cebe’nin kaleme aldığı aynı adlı kitaptan uyarlanacak dizi yedi farklı kadının sarsıcı hikayesini anlatıyor. Dolayısıyla dizide yedi farklı kadın karakter ve oyuncu olacak.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikâyesini anlatacak dizide çok etkili kadın oyuncuların buluşması bekleniyor. Yedi kadından üçü için Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’ün adı geçiyor. Ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Gelen bilgiye göre teklifler iletildi, yanıtlar bekleniyor.

Çok sarsıcı bir kadın hikayesi geliyor! Hem de gerçekleşirse Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’le birlikte! 7

Tanıtım bülteninde Siyaha Bulaşan Kadınlar şu sözlerle anlatılıyor:

“Her kadın hayatında bir kez de olsa bulaşır acıya… Siyah acının yanında usulca belirir. Her siyah bir iz bırakır. Her iz bir hikâye anlatır, her hikâyenin de bir kahramanı vardır. Hiçbir kahraman normal değildir; kiminin süper güçleri vardır kiminin süper delilikleri… Kiminin akıl almaz acıları, kiminin yok sayılamaz hataları, yanlış seçimleri, öfkeleri…

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil… Büşra Cebe onların sadece acılarını anlatmıyor; yaşadığı sorunların kendi dünyasındaki yankısını, hangi seçimleri yapmaya zorladığını, neler hissettirdiğini ve siyahıyla baş etmeye çalışırken rengini diğer kadınlara nasıl bulaştırdığını sarsıcı bir dille aktarıyor.

Siyaha Bulaşan Kadınlar’da Büşra Cebe bir grup İstanbullu kadının kesişen yaşamları üzerinden bizi siyahın tüm tonları ile yüzleştiriyor!”

Disney Plus Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanıyor. Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan’la projelerini kesinleştiren platform diğer projeleri için de Türkiye’nin en etkili oyuncularıyla görüşmelerini sürdürüyor.