Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal ile Barış Yurtçu çiftinin çocuk kararı!

Deniz Baysal ile Barış Yurtçu çiftinin çocuk kararı!

tarafından ker_def

2019 yılının Eylül ayında evlenen Deniz Baysal ile Barış Yurtçu çifti, hallerinden çok memnun. Milliyet gazetesine konuşan ikili, “Evlilik bize yaradı” diye konuştu. 2020 yılının iş ve sevdiklerini göremem bakımından zorlu geçtiğini anlatan Deniz Baysal, evde kaldığını ve yemek yaptığını belirtti.

Karamsarlığa düşmediklerini, kendi kedilerine her şeyi eğlenceye çevirmeye çalıştıklarını anlatan Baysal, Netflix’te izlemediği bir şeyin de kalmadığını ifade etti. Dört yıldır birlikte olan çift, sabahlara kadar oyunlar oynayıp, gülerek bir hayat geçiyor.

Deniz Baysal çocuk konusunda henüz istemediklerini belirtti ve “İki tarafın a hazır olması çok önemli” diye konuştu. Barış Yurtçu da çocuk olunca çok zaman harcamaları gerekeceğini, geriye dönüşün olmadığını ve hazır olmalarının önemli olduğunu ifade etti.

Birbirlerine olan aşklarının çok iyi olduğunu ifade eden Deniz Baysal, ilk günküne göre şimdi daha iyi olduklarını şu sözlerle anlattı: “Daha güzel devam ediyor. Şu anki halimizden daha memnunum. Öncesinde o kendinden ödün vermemeye çalışıyordu, ben de kendim-den… Bir trip atardım, üç gün sürerdi. Onları aştık. Beraber çok güzel bir dönüşüm geçirdik.”