Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde ‘yok artık bu kadar da olmaz’ dedirten saçma durum!

Arıza dizisinde ‘yok artık bu kadar da olmaz’ dedirten saçma durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Arıza, yeni yılın ilk haftası ekranda olmayacak. 3 Ocak Pazar günü Show TV’de Arıza dizisini bekleyenler, bir süre daha beklemek durumunda. Zira dizi 1 hafta ara verdi. Arıza dizisinin 17.yeni bölümünün 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanacağı paylaşılan fragman ile duyuruldu.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başarılı performansları ile göz doldurduğu. Olgun Toker’in psikopat Burak karakterinde çok iyi bir portre ortaya koyduğu Arıza dizisinde, izleyicileri şaşkına çeviren bir gelişme daha var. Dizide Fuat Ersoylu karakterine Levent Can hayat veriyor. Usta oyuncu güçlü performansıyla da dizinin önemli yan karakterlerinden birisini canlandırıyor.

Fuat’ın ailesinin katili olduğunu öğrenen Halide, önce oğlu Burak’ın kafasına silah dayamış, sonra babası Fuat gelince de bu sefer silahı ona doğrultmuştu. Arıza dizisinin 16.bölümünde Halide, Fuat’a üst üste kurşun yağdırdı ve yere serdi. Herkes de bu karakterin öldüğünü düşündü. Çünkü o kadar çok kurşun yedi ki, kimse bundan sağ çıkamazdı.

En azından senaristler böyle bir hissiyatı izleyiciye vermişti. Yani Fuat artık yoktu… Fakat böyle değilmiş, Arıza’nın 17.bölüm fragmanında Fuat’ın yaşadığı ortaya çıktı. Sosyal medyada ise izleyiciler bu duruma eleştiren mesajlar paylaştı. “Bu kadar da olmaz ama” diyerek senariste yüklenen Arıza hayranları, “Fuat’ın hala yaşaması kötü insanların cidden 9 canlı olduğunu kanıtlıyor” diye yorum bıraktı.

Gerçekçiliğin her zaman dizilerin ömrünü uzatan bir faktör olduğuna değinen Arıza dizisi hayranları, Fuat Ersoylu karakterinin bu kadar kurşun sonrasında bile hayatta kalıyor olmasını bir hata olarak değerlendiriyor. Bu durumu gerçekçi de bulmadıklarını ve karakterleri ölümsüz yapan dizilerin de vasıfsız olduğuna yönelik yorumlar da bulunuyor.