Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz sen senmişsin, resmen akıyor! Ali Atay ile Alperen Duymaz’ı kim buluşturduysa aklını seveyim!

Son Yaz sen senmişsin, resmen akıyor! Ali Atay ile Alperen Duymaz’ı kim buluşturduysa aklını seveyim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 1 Ocak Cuma akşamı yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisinin ilk bölümü izleyicileri yanıltmadı. Gerçekçi bir hikaye kurgusu ve akıcı senaryonun daha ilk bölümden izleyicileri sardığına şahit olduk… Başrol oyuncuları Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan da dikkat çeken performansları ile alkış aldı.

2021 yılının ilk günü ekranda adeta ışık gibi parlayan Ali Atay – Alperen Duymaz ikilisinin ne kadar iyi bir karakter sunumu gerçekleştirdiklerinden de bahsetmek şart… Müziklerinden senaryosuna, karakterlerinden, oyunculuk performanslarına kadar “Bu dizi akıyor” dedirten bir performans vardı. Sosyal medyada da Son Yaz dizisini izleyenler olumlu yorumları ile tebrik etmek bir yana, her hafta artık bu dizinin de abonesi olacaklarını belirten ifadeler kullandı.

Cuma günü sallayan Son Yaz dizisinde, senaryonun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya kondu. Ali Atay’ın uzun bir aradan sonra dizilerde görünmesi de hayranlarını çok mutlu etti. En son Zemheri şanssızlığından sonra Alperen Duymaz ise, Akgün karakterini büyük başarıyla canlandırdı ve hayranlarını da mest etti.

“Ali Atay ile Alperen Duymaz’ı kim birleştirdiyse aklını seveyim, uyumları efsane” diye yorum bırakan dizi hayranları, diziyi aşırı güzel ve “Oyunculuklara söyleyecek söz yok” diye yorumladı.

Birçok dizi hayranı pozitif yorumlarda bulundu. Dizinin efsane olacağından emin olduklarını belirten çok sayıda yorum sosyal medyayı kapladı. Bir dizi hayranı, “Efsane başladı ve her karaktere, sahneye ayrı ayrı bayıldım. Böyle devam, herkes oyunculuğunun hakkını vermiş” yorumuyla birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

İşte Son Yaz dizisinin 1 Ocak Cuma akşamı yayınlanan ve youtube’da da tamamı paylaşılan ilk bölümü. Kaçıranlar ve izlemek isteyenler, aşağıdaki videodan 1. bölümün tamamını izleyebilirsiniz.