Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza dizisinin setindeki manzaradan kartpostal olur!

Arıza dizisinin setindeki manzaradan kartpostal olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisi başarılı bir yapım. İyi reytingler alan dizinin güçlü bir hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları bulunuyor. Arıza dizisinin hikayesine yakın zaman önce iki yeni isim daha katıldı.

Nursel Köse İhtiyar karakteri ile yapıma renk katarken, geçen yıl Ramo dizisinde Halef olarak izlediğimiz Rüzgar Aksoy ise diziye Balaban isimli karakter ile dahil oldu. Her iki isim de dizinin yeni döneminde bir hayli etkili olacak ve hikayede önemli değişimlere sebep olacak.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Arıza dizisinin çekimleri yoğun tempoda devam ediyor. Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışı bu çekimleri engellemedi… Rüzgar Aksoy, instagram hesabından setten fotoğraflarını paylaştı.

Arıza dizisinin setindeki manzaradan kartpostal olur! 1

Karla kaplı bir bölgede, suyun ışıltısının duyulduğu bir ortamda çekim yapan Arıza ekibi yeni bölümde izleyicilere görsel şölen de sunacak. Rüzgar Aksoy, instagram hesabından adeta kart postal olabilecek fotoğraflar yayınladı.

Arıza dizisinin setindeki manzaradan kartpostal olur! 2

Ünlü oyuncu da karlar altındaki doğada olmanın keyfini yaşadı. Aksoy, “Severiz bu havaları çalışmadığımız vakit” notuyla Arıza dizi setinde çekimlerde olduğunu ifade etti.

Arıza dizisinin setindeki manzaradan kartpostal olur! 3

Hayranları ise Balaban karakterini sevdiklerini ve dizide yer almasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten yorumlarda bulundu.

21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm de izleyiciler tarafından heyecan ve merakla bekleniyor.

İşte dizinin son yayınlanan 22. bölümünde Balaban ile Arıza’nın sahnesi: